2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 166 پست
من هنوز گاهی ب مشاور پیام میدم حتی سوال واسه دیگرانم میپرسم جواب میده خودش گفت کارت دیگه تموم شد ولی ...

چه قد خوبن. باورت می‌شه اینا حتی تلفنای مطب جواب نمیدن. بعد اوندفه گفتم میترسم جواب ندین برگشت گفت حضوری بیا. گفتم حضوری سختمه. گفت دیگه مشکل من نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چسبو خیلی بکشه هم بده که مدل بینیت عوض میشه نباید زیاد کشید

اره حس میکنم خیلی کشیده میترسم اینجوری فرم بگیره. 

اخه دیگ چکار کنم. خیره سرش خود دکتر چسب زده یعنی نمیدونه چقد زشت شدم. یا اصلا براش مهم نیس

با سرم شستشو بده با سرنگ سرمو فشار بده داخل بینیتبکش بالا ک از حلقت رد بشه از دهن تف کن البته من ک ا ...

سرم استفاده نکردی لخته خون و مخاط داخل بینی  چجور تمیز کردین؟ اخه دکتر بمن گف چرا تمیز نکردی بهش گفتم نمیدونم چجور تمیز کنم. دیگ خودش پنبه رد کرد داخل کشید  کلی هم  خون اومد. الان حس میکنم داخل خون خشک شده. 

من فک میکردم دکتره منم مث دکتر شما همه چیزو میگه. وقتی هیچی نگفته لابد لازم نیست. ولی باز تو اینستا ...

سرم خدبه که چطور نگفته بهت بینی پر خون ابه میشه خودش ک کیپه بعد عمل اگم نشوری ک ب کلی کیپ میشه بیشتر اذیتت میکنه

خودت برو داروخونه سرم بگیر من بعد از دوهفته آروم اروم فین میکردم والا ولی بعد تمیز کردن پماد میزدم 

چند بار سرم شستشو خریدم بعد سه هفته آب جوشیده ک سرد میشد یکم نمک میریختم تو طرفی ک مخصوصش کرده بودم با سرنگ میکشیدم و توبینیم مثل سرم میریختم

کلیپ تو گوگل هس ببین چجوری بعد عمل شستشو میدن بینو

بگم شاید متوجه نشی

دکترا بعضیاشون بدن وزخم بیمار مال خودشون نیس ک دردش بکشن درک نمیکنن

خودت بشور پماد زخم هم بگیر اگه نداده بهت زخمت نرم میشه عفونت نمیکنه

بعد اینکه زخمت خوب شد فقط جاش هس حالت قرمزی داره تازه س  کرم ترمیم کننده بگیر بزن رو جای بخیه ها یکمم اروم ماساژ بده کرمو

کرم ترمیم کننده هم درمالیفت بگیر واسه من خوب بود

تو گوکل عکس پیدا میکنم لینکش همینجا میزارم برات

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

سرم استفاده نکردی لخته خون و مخاط داخل بینی چجور تمیز کردین؟ اخه دکتر بمن گف چرا تمیز نکردی بهش گفت ...

دستمال کاغذیو لول میکردم نم دار میکردم میچرخوندم تو بینیم

♥️🫶🏼

اره حس میکنم خیلی کشیده میترسم اینجوری فرم بگیره. اخه دیگ چکار کنم. خیره سرش خود دکتر چسب زده یعنی ن ...

براش مهم نیس برو یه جای دیگه برات چسب بزنن بعدش یاد بگیز خودت بزن چسبو نباید سفت بزنی

چه قد خوبن. باورت می‌شه اینا حتی تلفنای مطب جواب نمیدن. بعد اوندفه گفتم میترسم جواب ندین برگشت گفت ح ...

واقعا خیلی مهربون بودن هم مشاورم هم دکتر و دستیارش البته دکترم ک شماره ش داد همون دستیارش بود دکتر جراح فقط روز عمل دیدمش ایشونم برخوردش خوب ومهربون بود

اینجور افراد ک میگی از دماغ فیل افتادن فکر میکنن از ناکجا اباد اومدن😐😅

یعنی چی مشکل ما نیست باید بیمار هرمشکل وسوالی داره جواب بدن 

کجا عمل کردی دکتر کی بود

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

سرم خدبه که چطور نگفته بهت بینی پر خون ابه میشه خودش ک کیپه بعد عمل اگم نشوری ک ب کلی کیپ میشه بیشتر ...

ممنون عزیزم. اره تو کلیپ دیدم میگف سرم واسه ادمای عادی هم خوبه ولی هیچی نگفتن.حتی امروزم به منشی گفتم سرم استفاده کنم گفت اگ دوس داری انگار دلبخواهیه. حالا خودم خریدم از فردا استفاده میکنم. سرنگم چند سی سی باید باشه؟ تا ته پر کنم واسه دوتا بینی استفاده کنم یا هرکدوم جدا پر کنم؟ 

تنها چیزی ک بمن تجویز کردن سفالکسین و قرص سرماخوردگی هفته اول خوردم. 

خیلی اذیت شدم اینقد دهنم خشک میشد همه پوست لبم کنده میشد. بینیم کیپ کیپ

. ترمیم کننده سیگل گرفتم ولی استفاده نکردم چون نگفتن حالا ازامشب میزنم. 

فقط اینکه پماد زخم اسمش چیه؟ رو بخیه فقط بزنم یا داخل بینی هم بزنم؟ 

سرم خدبه که چطور نگفته بهت بینی پر خون ابه میشه خودش ک کیپه بعد عمل اگم نشوری ک ب کلی کیپ میشه بیشتر ...

البته من بخیم روز چهارم کشید. حس میکردم جوش نخورده. نمیدونم چرا اینقد زود کشید. 

گفتین پماد زخم بگیر برا اینکه زخما خشک نشه عفونت نکنه منظورتون زخمای کجا بود داخل بینی؟؟

اصلا برا داخل بینی هم پماد مینویسن یا نه

براش مهم نیس برو یه جای دیگه برات چسب بزنن بعدش یاد بگیز خودت بزن چسبو نباید سفت بزنی

کجا برم. دکترای دیگ قبول نمیکنن میگن برو پیش دکتر خودت. چسب زدن هم باید تو کلیپ ها ببینم. ازینا اینجور ک معلومه یادم نمیدن