2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 166 پست
الان هوا سرده بخاطر سردی هوا ابریزشش طبیعیه واسه خشک بودن زخمشم پماد زخم بگیر بزن نگران نباش خوبهم م ...

مرسی عزیزه دلم💖 واسه شماهم همینطور. 

داروخونه بگم پماد زخم؟ داخل بزنم پمادو.؟ با گوش پاکن

راستی عزیزم تنقلات، چیپس واینا... 😅از کی میشه خورد؟ نمک و فلفل. تایکماه نباید سرتو پایین بگیری درس ...

شوری  و تند ورم وبیشتر میکنه نخور تا دوهفته بعد ک خوردی کم بخور من خودم دو سه روز بود نباید سفتی بخوری یه تیکه پیتزا دادن بخوردم😂داداش کوچیکم رفت جیگر خرید داد بهم نمکشم کمی زد میگفت بخور منم سه روز اول سوپ و اب کرفس و ابمیوه خوراکم بود ضعف بودم خوردم 😂سعی کردم یک ماه رعایت کنم شوری و تندی نخوردم 

تا یه ماه سرم خم نمیکردم ولی ازروز اول توخونه راه میرفتم تا ورم کمتر بشه زنداداش کوچکم ۵ روز کارای خونه رو میکرد بعد دیگه خودم کم کم کار کردم البته تا یه ده روزی غذا پختن تعطیل

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دمتر اوعجوبه ای داری تومن هفته بعدی نوبت عملمه دمتر نسخه بعد عملو از الان برام فرستاده بعدشما 18 ...

خودم پشیمون شدم از انتخاب دکتر. اصلن فک نمیکردم اینمدلی باشن. بقول یکی اینجا گفت تا پول میگیرن ول میکنن. 

منم خودم سرخود میترسم چیزی بگیرم استفاده کنم. وگرنه سرم شستشو خریدم استفاده نکردم. 

اخرم مریص مقصر میکنن مشکلی پیش بیا. مثه دکتر ک بهم گف چرا تمیز نکردی. خب مسخره وقتی چیزی نمیگین من از کجا بدونم. 

باورت میشه نسخه ازمایش نمیدن. میگن برو فلان ازمایشگا بگو واسه عمل میخوام. خودشون میدونن چی بگیرن. 

این خوبه نمیذاره جاش بمونه؟ قیمتش چنده

من ۱۹۸ گرفتم فکر کنم الان شاید ۲۵۰ اینا باشه دقیق نمیدونم توگوکل زده قیمتش کمتره شاید قیمت قبل باشه

واقعا خیلی خوب بود تو گوکل بزنی میاره من اون موقع ک دکتر داروخونه اورد برام زود رفتم گوگل نظراتو خوندم ببینم کسی راضی بوده دیدم تعریف کردن منم گرفتمش

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

برا زخمای کجا باید پماد بزنه عزیزم

جای بخیه یا هر زخمی ک خوب شده ولی تازه س

رو زخم نباید زده بشه باید خوب بشه بعد بزنی  گلم

هم رو بخیه های بیرون هم داخل بینی باید بزنهبله من دکترم هرچی بهم گفت انجام دادم خداروشکر مشکلیم نداش ...

بنظرت الان 18 روز گذشته پماد بگیرم بزنم داخل? یا رو بخیه. 

فک نکنم دیگ الان فایده داشته باشه. البته داخلش بعصی وقتا میسوزه. دکتر گفت هیچی نیست

شوری و تند ورم وبیشتر میکنه نخور تا دوهفته بعد ک خوردی کم بخور من خودم دو سه روز بود نباید سفتی بخو ...

چ زنداداش خوبی داری😅

البته من مجردم. ولی خب زندادش من فقط روزه اول یسر اومد و رفت. هرچی هم میگم تو غذا نمک نریزین گوش نمیدن😑 دیگ از دیروز ترشی هم میخورم. فقط دلم خیلی چیپس و نوشابع میخواد. گذاشتم سه هفته بشه بعد بخورم

اره خیلی زود کشید. مال همرو همون روز کشید. جاش خوب شده. 12 روزه گذشته از کشیدنش. ولی یکی ازسوراخا نگ ...

ممکنه تا دوسه ماه سوراخای بینی قرینگی داشته باشن جای نگرانی نیست ی طرف بینی ورمش بیشتره چون دکتر اول از همون طرف جراحیو شروع کرده ورمشم بیشتره

پماد بگیر بزن اگه هنوز زخمه عجله نکن رو زخم نباید کرم ترمیم کننده بزنی

من بعد یه ماه ب دکترم پیام دادم گفتم کرم چی بگیرم خوبه گفت سیکالیفت . زخمت دیگه خوب شده پماد نزن کرم بزن جای بخیه ها رفتم داروخونه نداش همون و اورد که توضیح دادم صفحه قبل)

الان هوا سرده بخاطر سردی هوا ابریزشش طبیعیه واسه خشک بودن زخمشم پماد زخم بگیر بزن نگران نباش خوبهم م ...

ابریزش دارم میکشم داخل 😑

اشکالی نداره بنظرت؟ 

با دستمال ک نمبشه بینی رو فشار بدی  پاک کنی