2777
2789

سلام شوهرم فروشنده یه مغازه مصالح ساختمانی هستش مغازه ام برا اون نیست واسه کسی میفروشه ماهی ۱۲ حقوقشه طبقه پایین مادرشوهر زندگی میکنم از طرفی نزدیک ۸ تومن فقط میره واسه قسط و بدهیمون چون تازه ازدواج کردیم بعد همسرم خیلی ولخرجه واسه خانوادش حتی مردم مثلا به من میگه وای مانتو ۲ تومنه چقدر گرون نمیتونم فعلا برات بخرم بعد امروز رفتیم مغازه ماشین سنگین بار فوم آورده بود همسرم خالی میکرد بعد ماشین سنگین کوبوند چراغ عقب ماشین مارو داغون کرد ۲تومن رفت تو خرج بعد همسرم میگفت اشکال نداره من تاوان نمیگیرم حادثه هست منم گفتم خب اون زده باید خسارت میگفت نه نمیگیرم میرم از اوسام قرض میگیرم خرج ماشین میکنم

اشتباه با همسرت اوکی

امــــا اصلا مقصر منم تروخدا تو زندگی اول کارش دنبال مقصد نباش مقصر من اصلا دنبال راه‌حل باش دنبال این باش قلق همو یاد بگیرید گاهی یکنفر قلقش بغله بوس با گرفتن دست هست فقط حفظ خون‌سردی مرد از زن نق‌نقو و پرحرف بدش میاد حتی اگر حرف درست بزنی❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم باید خسارت میگرفت یا حداقل نصفشو مبگرفت به غیراز همه اینا با سیاست باهاش حرف بزن موافعی که حالتون باهم خوبه و شنگولین رفاقتی بهش بگو بیا پسنداز کردنو شروع کنیم و خیلیی مرموزانه پول ازش بگیر قایم کن

وای مثل شوهر منه خدا بهمون صبر بده با این نوبرا😂😭

من دوساله ازدواج کردم کاری که من کردم رو بهت پیشنهاد میکنم 

کل حقوقش رو بگیر، خودت پرداخت قسطا و خرید خونه رو بگیر دست 

روزانه یه مبلغ بزن به کارتش برای بنزین و یه کیک و آبمیوه 

تنها راهی که میتونی خرج کردنش رو برای دیگران مدیریت منی همینه 

امیدوارم شما خودت هم ولخرج نباشی و پخته تر رفتار کنی.

کسی که درآمد زندگیش ۱۲ تومنه که ۸ تاشم میره برای قسط طبیعتا نباید به فکر مانتو ۲ تومنی باشه ، خرج های ضروری تری هست واقعا.

وای مثل شوهر منه خدا بهمون صبر بده با این نوبرا😂😭من دوساله ازدواج کردم کاری که من کردم رو بهت پیشن ...

نههه جای زن و مرد عوض میشه خیلی بده 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

امیدوارم شما خودت هم ولخرج نباشی و پخته تر رفتار کنی.کسی که درآمد زندگیش ۱۲ تومنه که ۸ تاشم میره برا ...

عزیزم هرچقدرم من رعایت کنم شوهرم جای دیگه خرج میکنه