2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاید بگید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 37 پست
امیدوارم شما خودت هم ولخرج نباشی و پخته تر رفتار کنی.کسی که درآمد زندگیش ۱۲ تومنه که ۸ تاشم میره برا ...

ببخشید با دلار۱۰۰ تومنی مانتو زیر۱۵۰۰ پیدا میشه ک جنسش خوب باشه؟ شلوار مازراتی یک ملیونه ب کی بگیم اخه؟ مملکت ب گند کشوندن پول نداریم بپوشبم و بخوریم بعد شما میگی مانتو دو تومنی ولخرجیه؟؟؟؟؟کجا زندگی میکنی عریزم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

وای مثل شوهر منه خدا بهمون صبر بده با این نوبرا😂😭من دوساله ازدواج کردم کاری که من کردم رو بهت پیشن ...

با۴تومن نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خب منم باشم کار همسرتونو بد نمیدونم ، طرف اتفاقی زده دیگه ، یه جا دست یه مسلمونی رو بگیریم و کوت ...

عزیزم یکی باید دست مارو بگیره شوهرم میخاد بره قرض کنه خرج ماشین کنه

نههه جای زن و مرد عوض میشه خیلی بده

ما یه ضرب المثل داریم که میگیم زن اقتصاد دان خونس 

برای مردی که ولخرجی می‌کنه و نمیتونه مدیریت کنه بهترین راهه 

من ۶ ماه مدیریت رو سپردم دست شوهرم تا ۱۵ ام ماه داشتیم بعد از اون نه 

شوهرم اینجوری بود که بهش میگفتم برو پنیر و یه چیپس بخر بیا 

می‌رفت برای دو نفر آدم یه پنیر یک کیلویی می‌خرید و چیپس خارجی دوتا قلم جنس می‌خرید ۹۰۰ تومن 

الان که خرید ها با خودمه هم خودم راحت ترم هم اون 

اون وظیفش پول درآوردنه دیگه بقیش با خودم 

عزیزم هرچقدرم من رعایت کنم شوهرم جای دیگه خرج میکنه

عزیزدلم هیچ ربطی ب تو نداره مانتو دو تومنی ک پولی نیست اصلا

ببخشید با دلار۱۰۰ تومنی مانتو زیر۱۵۰۰ پیدا میشه ک جنسش خوب باشه؟ شلوار مازراتی یک ملیونه ب کی بگیم اخه؟ مملکت ب گند کشوندن پول نداریم بپوشبم و بخوریم بعد ایشون میگه مانتو دو تومنی ولخرجیه؟؟؟؟؟ نمیدونم اون کاربری ک گفته مانتو دوتومنی گرونه و ولخرجی حساب مبشه کجا زندگی میکنه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزدلم هیچ ربطی ب تو نداره مانتو دو تومنی ک پولی نیست اصلاببخشید با دلار۱۰۰ تومنی مانتو زیر۱۵۰۰ پید ...

آره واقعا بعد واسه من زورش میاد مانتو بگیره یکی از کاربرا میگه تاوان شگون نداره پس شوهرم بره قرض کنه خرج ماشین کنه شگون داره

هیچ وقت مانتو ۲ میلیونی نخر با ۲ میلیون میتونی مانتو وکفش و شال بخری ولی با شوهرت صحبت کن جرو بحث نکن سعی کن با چاخان و آرامش زندگیت پیش ببری  من تا حالا مانتو ۲ میلیونی نخریدم 

خب شوهرم بره قرض کنه خرج ماشین کنه شگون داره؟

عزیزم نه ولخرجی شوهرت 

نه مانتو دومیلیونی شما با درآمدی ک همسرت داره

حالا میگم تازه عروسی عادتش بده اما مسائل کاریش ب خودش مربوطه هر چی بیشتر دخالت کنی بیشتر میتونه از نداری بهت بگه

بگو ب من ربطی نداره کارت بکش😁

هیچ وقت مانتو ۲ میلیونی نخر با ۲ میلیون میتونی مانتو وکفش و شال بخری ولی با شوهرت صحبت کن جرو بحث نک ...

عزیزم کجا زندگی میکنی؟

من خرج نکنم شوهرم از خداشه میره جاهای دیگه خرجش میکنه و مطمئنم پول پس انداز نمیکنه

آره واقعا بعد واسه من زورش میاد مانتو بگیره یکی از کاربرا میگه تاوان شگون نداره پس شوهرم بره قرض کنه ...

شما اصلا متوجه حرف من نمیشی گفتم بعضیا ایتطوری فکر میکنن نگفتم من اینطوری فکر میکنم یا نمیکنم ... 

برو زندگیت رو با جنگ و دعوا پیش ببر موفق باشی