2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاید بگید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 37 پست
این که صدرصد ولی خوب اگر همین ۴ تومن دست خانم باشه تا ۱۰ ام ماه می‌کشه ولی دست آقا باشه تا سوم ماه ف ...

اره امادگه اقاطلبکارخانم میشه   خانم تموم کنه تااخرماه بایدچه کنم چه کنم کنه امااقا مجبوره تهیه کنه حالاباقرض یاکاردگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم نه ولخرجی شوهرت نه مانتو دومیلیونی شما با درآمدی ک همسرت دارهحالا میگم تازه عروسی عادتش بده ام ...

اخه من میشناسمش هرچی  رعایت کنم فک میکنه نباید بخره از طرفی میدونم اصلا فوبیای ولخرجی داره پول پس انداز نمیکنه حداقل من بخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید با دلار۱۰۰ تومنی مانتو زیر۱۵۰۰ پیدا میشه ک جنسش خوب باشه؟ شلوار مازراتی یک ملیونه ب کی بگیم ا ...

شما متوجه حرف من نشدی دوست عزیز 

بله همه مون تو فشاریم، سفره هامون کوچیک و کوچیک تر شده.

ولخرجی هم برای هرکس با توجه به اندازه جیبش متفاوته.

اگه زن و شوهر همدیگه رو درک نکن چطور می‌تونیم بگذرونیم؟

من اگه ۲۰ تومن داشته باشم ماهیانه می‌تونم ۲ تومن بدم بابت لباس . (یک دهم درآمدم)

اما اگر ۴ تومن بیاد تو خونم و نصفش رو بخوام بدم واسه لباس فکرنمی‌کنم کار درستی باشه، شاید این خرج رو به تعویق بندازم یا با پارچه گرفتن و خیاط اقتصادی ترش کنم

وگرنه خورد خوراک و بنزین و خرج های ضروری دیگه چی میشه؟ اصلا می‌تونم پس اندازی کنم برای بهبود شرایطم؟

البته این نگاه منه و جوریه که یادگرفتم تو یه زندگی متوسط گلیمم رو از آب بکشم. شما اگه طرز فکر دیگه ای داری هم محترمه.

آره واقعا بعد واسه من زورش میاد مانتو بگیره یکی از کاربرا میگه تاوان شگون نداره پس شوهرم بره قرض کنه ...

عزیزم این موضوع تاوان شگون نداره یه اعتقاده بعضیادارن منم جزهمون بعضیام  خوشم نمیادهمچین پولیوواردزندگیم نمیکنم اعتقادمونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حرفتون درسته

من  اصل حرف شماروقبول دارم اماتو اینجورزندگیانه 

شما متوجه حرف من نشدی دوست عزیز بله همه مون تو فشاریم، سفره هامون کوچیک و کوچیک تر شده.ولخرجی هم برا ...

سلام عزیزدلم ما ک نمی‌دونیم ایشون چقدر درماه خرج میکنن ک اما من تازه اطراف شیراز زندگی میکنم اما با دو‌تومن نمی‌تونم شلوار و مانتو و شال بخرم درآمد ماهانه‌من هم۳ملیونه و هر ۴ماه خرید لباس میکنم عزیزم❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭