2777
2789
عنوان

تیزهوشان ارزش داره ایا

339 بازدید | 50 پست

ایا واقعا تیزهوشان رفتن ارزش این همه وقت گذاشتن و خوندن برا ازمون ورودی داره؟به خصوص تو شرایط من که برای تیزهوشان باید برم یه شهر دیگه ایا واقعا می ارزه این همه سختی و دوری و شرایط بد جامعه؟

اگر اهل درس و پیشرفت و ساختن زندگی باشید خیلی ارزش داره ولی با روحیات هرکسی نمیسازه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واسه درس و رسیدن ب موفقیت واقعا ارزشش رو داره

اگ هدف داشته باشی،ن صرفا اینکه بخوای یه دیپلم بگیری

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اینجور نیست که با رفتن بهش از کلاس بیرون بی نیاز شی

ولی بدم نیست

جوش نسبت به بقیه یکم بهتره

و اینکه رقابتش زیاده 

اهل رقابت باشی و روحیه ات اینجوری باشه برات مفیده (حالا زیاده رویش نه ها)

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

پس میشه با فیلم همین موسسات در حد تیزهوشان خوند؟

نه نمیشه قطعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین به عنوان کسی که ۶ سال از عمرمو توی تیزهوشان بودم بهت میگم 

اگر کلاً علاقه و عشق به درس خوندن در ذات و وجودت هست به نظر من اصلاً ریسک نکن و حتماً سعی کن قبول بشی  چون که حقیقتش رو بخوای سایر مدارس به اون صورت راه رسیدن به مسیر تحصیلی درست رو واست ایجاد نمی‌کنن

اگرم که نه هوش و استعداد داری ولی علاقه‌ای به درس خوندن آنچنانی نداری به نظر من یک مدرسه راحت‌تر رو برو چون که توی تیزهوشان افسرده میشی 

در رابطه با مشکل شما یادمه یه دختر از یه روستای قبول شده بود شهر ما و اینکه اینجا خوابگاه بود ولی توی شرایط خوابگاه دووم نیاورد و برگشت و من یادمه که باهاش حرف زدم گفت که می‌خواد واسه دهم حتماً قبول بشه ولی قبول نشد و خیلی پشیمون بود اون سالی که من باهاش حرف زدم