2777
2789
عنوان

الان حق با منه یا مامانم

89 بازدید | 11 پست

داشتم ظرفا رو میشستم و سینک رو میگه آبو ببند منم نبستم گفتم دارم سینک میشورم بعد آخرش دستامو تا آرنج بردم زیر شیر چون من رستام حساسه به کف و واکنش نشون میده گفتم یه وقت کف نپاشیده باشه قرمز بشه داشت قامت نماز میبست قبل از اینکه شروع کنه به نماز میگه یا امام زمان من اینو رو تخت بیمارستان و تيمارستان ببینم😭

بخدا خسته شدم همش به من نفرین میدن بعد به داداشم سر کو چک ترین چیز میگه خیر ببینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار میکنه چطوری کنار میای؟

ازدواح کردم دارم طلاق میگیرم بازبرگشتم اینجا از شوهرم شانس نیاوردم میزد و بی توجهی میکرد مامانمم گفت بیل الان بیست روزه شوهرم ب اکسش برگشته جواب پیام منم نمیده زنگ هم نمیزنه خط هم عوض کرده مامانم همش نق میزنه و غر میزنه و اشک من دراورده

ازدواح کردم دارم طلاق میگیرم بازبرگشتم اینجا از شوهرم شانس نیاوردم میزد و بی توجهی میکرد مامانمم گفت ...

منم یکبار گقتم تو مدرسه یکی از همکلاسی هام باهام چطوری رفتار کرده از اون روز میزنه تو سرم بهش میگه تو سری خور بدبخت در صورتی که حقش رو گذاشتم کف دستش تا باهام

دعوا میکنه از خودم دفاع میکنم میگه که اکه بلدی برو بیرون از خودت دفاع کن

ازدواح کردم دارم طلاق میگیرم بازبرگشتم اینجا از شوهرم شانس نیاوردم میزد و بی توجهی میکرد مامانمم گفت ...

عیبی نداره عزیزم ایشاالله یه شوهر عالی گیرت میاد طلاقت رو بگیر از دست اون عوضی خلاص بشی تحمل کن