2777
2789
عنوان

بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست
از فردا سعی میکنم اصلا اصلا عصبانی نشم باهاش بازی کنم ولی خیلی کنجکاوه سر همه جای خونه میره .شاید چو ...

باید کنجکاو باشه درستش اینه، همههههه چیو بش توضیح بده و تاجایی که هطر نداره بذار دست بزنه و حوصله کن

وقتی پرت کرد اصلا غصبانی نشو بگو مامانی دستای ما برای ناز کردنه برای غذا خوردنو بازی کردن اگه اون وسیله روپرت کنی خراب میشه بعد دیگه تموم میشه نداریمش

یا اگه مامانو بزنی دردش میاد دستامون برای ناز کردنه ببین نازی نازی و هواسشو پرت کن...مثلا بیا بریم پشت پنجره، بیا بریم ببینیم چندتا قاشق تو کشو داریم؟؟بیا بریم با فلان اسباب بازیت میوه بخوریم براش میوه بیار عروسکاشو بچین دورش به اونا میوه بدید و بخورید....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام دخترش اردیبهشت ماه ۳ ساله ش میشه فقط در حد ۱۰ تا تک کلمه میتونه صحبت کنهگفتم ببرش دکتر ...

محیط خیلی مهمه باید دید با بچه چجوری رفتار شده یا چقدر باش حرف میزنن

پسر من اون ده تارم نمیگه ولی همه چیزرو میفهمه

اصلا بهش فشار نیار ولی زیاد باش حرف بزن و شمرده شمرده...برای حرف زدن به شوقش بیار مثلا بعش بگو چه پسره تمیزیییی....بعد هی تکرارش کن بعد بار آخر تمیزیو نگو صبر کن یه پنج شش ثانیه...با اشتیاق نگاهش کن...تلاش میکنه میگه

تو جوابا گفتم فداتشم بخونین یکم زیاده😘

مرسی فداتشم منم دخترم 19 ماهشه نمیدونم باهاش چه بازی هایی کنم که سرگرم شه

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
از خودت درار فقط شادش کن آهنگ بذار برقصدالی بازی

اینکارا رو ک انجام میدم دنبال یسری بازی های دیگ بودم 

شما پازل بازی رو از چن ماهگی شروع کردین

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
اینکارا رو ک انجام میدم دنبال یسری بازی های دیگ بودم شما پازل بازی رو از چن ماهگی شروع کردین

پازل دوس نداره، علاقه بچه مهمه پسر من سر هم کردن و اینکه یه چیزیو بریزه تو جعبه مثل همون ماشین هوش دوس داره از پازل بدش میاد

اینکارا رو ک انجام میدم دنبال یسری بازی های دیگ بودم شما پازل بازی رو از چن ماهگی شروع کردین

بازیای دیگه فیزیکیه دیگه من چسب پنج سانتی چندین ردیف برعکس میزدم رو شوفاژ از فاصله توپای کوچولو پرت میکردیم میچسبید بعد یزدان ذوق میکرد میرفت میکندشون😂

بازیای دیگه فیزیکیه دیگه من چسب پنج سانتی چندین ردیف برعکس میزدم رو شوفاژ از فاصله توپای کوچولو پرت ...

واقعا این چیزا حوصله میخاد ک من ندارم😂

از چند سالگی حرف زد من دخترم 19 ماهشه بابا مامان ننه دد بیا دایی اسم داداشامم میگ باباشم ب اسم صدا میکنه نمیدونم این کلمات برا سنش کمه یا ن خوبه