2777
2789
عنوان

بچه دوساله

408 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان پسر من دوسالشه ۹۰ درصد صحبت میکنه

من چه کار مفیدی میتونم الان براش بکنم برای ارتقا هوشو رشدش؟کتاب های مقوایی محکم براش میخرم حیواناتو بلده و ...غیر از کتاب چی؟لگو هم بلده جورچینم بلده غیر از اینا میخوام باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم ۱سالو ۱۰ماهشه هیچی نمیگه . قبلا مامان بابا دایی عمه میگفت الان به زور عدد۶تا۸میشماره. کلمه هم نمیگه حتی . پسر خیلی باهوشیه خیلی شیطونه . 

کتاب و دورچین و پازل و هیچی هنوز براش نخریدم از بس یی حوصلم 

جدیدا هم خیلی دست بزن داره و چیز پرت میکنه . 

حس میکنم مامان خوبی نیستم 

خودمم پرخاشگرم و بعضی وقتا میزنم رو دسنش 

تا ده میشماره سه تا شعرم بلده...😁

موزیک و کارتون خارجی عالیه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
من بچم ۱سالو ۱۰ماهشه هیچی نمیگه . قبلا مامان بابا دایی عمه میگفت الان به زور عدد۶تا۸میشماره. کلمه هم ...

ببین اول از همه ازت میخوام بششششدت خودتو کنترل کنی که معجزشو توی رشدش ببینی

من خیییییلی مراقبم که دعواش نکنم، زدن ک هرگز...و باش خیییییلی بازی میکنم خیلی زمان بذار...تو انسان هوبی هستی فقط شاید خودتو هنوز پیدا نکردی

واقعاپسر منم دوسالشه ده تا کلمه به زور میگه😥

پسرا دیرتر راه میفتن

اما یه مشاور گفتار درمان ببرش

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
پسر من اون ده تارم نمیگه ولی همه چیزرو میفهمه

عزیزم گفتار درمان ببرش حتما

بیشتر ببینید
براش پکیج دوزبانگی خریدم مناسب دوسال هنوز به دستم نرسیده

خرج زیاد نکن عزیزم 

جم کیدز ندارین ؟ 

بیشتر ببینید