شوهرم خوبه خانوادش خوبن خونه ماشین داریم فقط بچه کمه.چهارساله تو مطب دکترا هستم.حسرت کسایی رو میخورم که فقطططط با یه بار اقدام حامله میشن کاش منم مثل اونا بودم خسته شدم از این همه نشدن خدایااااا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوس ندارم معلم اخلاق شم دوستانه میگم چون خودمم از نصیحت متنفرم خدا ب وقتش میده حسرت نخور ایشالا زودی مامان میشی قدر زندگی خوبتو بدون بعضیا چند تا بچه دارن ولی از شوهر زندگیشون راضی نیستن بالاخره انسان بدون مشکل تو دنیا پیدا نمیشه
یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
هیچ وقت حسرت نخور و ظاهر زندگی دیگران رو نبین ...هستند کسانی که شاید حسرت زندگی شما رو بخورن ..حتما و یقینن حکمتی تو کار خداست .ناشکری نکنید ان شاءالله بزودی صاحب بچه میشبد
خیلی نقاط مثبت داری به اونا توجه کن همیشه که نباید بچه باشه
امتحان شدن با بچه خیلی سخته همه اطرافیان باردار شدن دومی رو دوروبرم پر از حامله است خواهرشوهرم دومیشو اورد اون یکی خواهرشوهرم تو اقدام برا دومی.احساس میکنم زندگیم پیشرفت نداره ثمر نداره