2777
2789
عنوان

یک پسر مذهبی عاشق دخترداییم شده

438 بازدید | 24 پست

بچها ما اصلا خانواده مذهبی نیستیم بعد یک پسر مذهبی خیلی مذهبی عاشق دخترداییم شده

چند بار اومده خواستگاری و اینا هرروز بهش پیام میده و دوشه دفعه رفته پیش داییم گریه کرده و محل کار داییمو پیدا کرده داییم میگه صبح میاد حرف بزنه بهش اجازه نمیدم تو ماشین نشسته تا ظهر و .... برا دختر داییم پیام گذاشته بود ک من نمیدونم چرا تو واقعا نه میتونم از اعتقاداتم بگذرم نه میتونم از تو بگذرم من حسم نسبت به تو برام سواله ک چرا و ...

مثل فیلما شده اصلا باورم نمیشه

چقدر دلم براش سوخت ولی از طرفی این تفاوت فرهنگیا بعد ازدواج خیلی بیشتر خودشو نشون میده

واقعا اتفاقات عجیب برا خانواده ما میوفته

نظر شما چیه

اخهچرا باید از دخترداییم خوشش بیاد دختردایی من اصلا مذهبی نیست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تفاوت اعتقادات مذهبی اصلا شوخی بردار نیست توی ازدواج

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید مذهبی واقعی ایی نیست

این حرف ی حرف چرتیه

من نگفتم مومن من گفتم مذهبی

مذهبی یعنی کسی ک خانواده ی مذهبی داره من به اخرت پسره کار ندارم ولی با این حجم از تفاوت فرهنگی خانوادگی عجیبه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ما هم مذهبی بودیم انقد حجب و حیا داشتیم بعد عقد تونستیم به هم نگاه کنیم مال عهد بوق هم نیستم سی سالمه

مذهبی یعنی گناه حرام نداشته باشی پسری که اینجوری عاشق میشه اعتقادم اینه چند سالش دیگه عاشق کسی دیگه میشه

وصل به یه مو

مثل من و اکسم . منم کلا بی حجابم از ی خانواده کاملا ازاد اون بشددددت مذهبی نماز شب بخون خانوادگی . بخاطر یه کاری یه تایم مراوده داشتیم گفت عاشق شدم منم عاشق شدم . چقدر واسه هردو طرف سخت بود چندین مشاور رفتیم و درنهایت جداشدیم

مثل من و اکسم . منم کلا بی حجابم از ی خانواده کاملا ازاد اون بشددددت مذهبی نماز شب بخون خانوادگی . ب ...

اره اینم همینجوریه

بچها اصلا موضوع تاپیکو نفهمیدن

ولی وار درستی کردین اینا بعد ازدواج خیلی مشکل دار میشه

اره اینم همینجوریه بچها اصلا موضوع تاپیکو نفهمیدن ولی وار درستی کردین اینا بعد ازدواج خیلی مشکل دار ...

عشق با یک نگاهه کار ب اعتقادات نداره من خودم از ادمی بااعتقادات اون متنفرررر بودم اصلا از سبک زندگی فکری استایل و... اما عاشق شدم