2777
2789
عنوان

همه زندگیم شده حسرررررررت

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 54 پست

عزیز دلم منم هشت ساله منتظرم به قول خودت همه اطرافیانم بچه دار شدن و دومی رو هم آوردن خیلی بعد ما ازدواج کزدن الان بچه هاشون بزرگ شدن من قد کشیدن همشونو دیدم کنایه های زیادی شنیدم بارها دلم از دست خیلیا سوخته چون خیلی یه کارای کردن که واقعا بعد اینکه تنها شدم گریه کردم خیلی دکتر رفتم ای وی اف کردم ولی هنوز نشده ولی ناامید نشدم هرکسی هم دلمو سوزوند برای بچش دعا کردم که نکنه خدا قهرش بگیره یه وقت. وعذابی بهشون برسونه امیدم فقط خداست میدونم دوای دردمم فقط خودشه خیلی شبا دعا میکنم گریه میکنم ولی شکایت نمیکنم خدا رو شکر میکنم مطمئنم خدا از خودم برام دلسوز تره هزگز بده من و نمیخواد امیدوارم به حق حضرت زهرا و به دل شکسته بی بی رباب خدا بزودی دلتو شاد کنه به نیت پنج تن برات پنج صلوات فرستادم عزیزم😘

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
منی که الان تیکر بارداری دارم 13 سال از ازدواجم میگذره اوالاش نمیخواستیم بعدش دیگه نشد که نشد کلی ...

اخی عزیزم انسالله سالم بیاد بغلت

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم منم هشت ساله منتظرم به قول خودت همه اطرافیانم بچه دار شدن و دومی رو هم آوردن خیلی بعد ما از ...

انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه انشالله خبر بارداریت رو بدی بزودی.خدای ماهم بزرگه

انشاالله بزودی مادر بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
توی زندگیم خیلی وقتا احساس بیکسی و بدبختی کردم بیشتر وقتا حس کردم یه موجود اضافم و کسی نمیخوادم فک ...

دلم خیلی بچه میخواد خیلییییی احساس میکنم زندگیم بی ثمره و زندگی بقیه در حال پیشرفت و بچهاشون دارن بزرگ میشن و منم اندر خم یک کوچه

استارتر من اصلا آدم مذهبی نیستم اما بارها تو زندگی با تمام وجودم احساس کردم که وقتی چیزی رو با آه و ناله از خدا خواستم و شد بعدش خیلی خوب نشد اما وقتی گفتم بی خیال به وقتش می شه بهترین اتفاق افتاد .مطمئن باش یه مصلحتی هست تو درمان ات رو ادامه بده و بگو خدا هروقت صلاح من و بچه ام بود بهم بچه بده ،زندگی ات رو بکن هدف بنویس برای زندگی ات و برو دنبال هدف ات ،بچه خودش میاد 

نگران نباش یکی ازدوستامم بعد نه سال حامله شد یه پسر بعدشم ناخواسته یهدختر زیاد دیدم دورو برم  ...

واقعا؟منم منتظر معجزه ام

من دقیقا مثل تو ام ولی 3سال شده اصلا حسرت نمیخورم حاالا یکی بچه نیاره چی میشه مگه مشکل از شوهرمه و ا ...

من شوهرم عاشق بچس اخه خودمم همینطور

استارتر من اصلا آدم مذهبی نیستم اما بارها تو زندگی با تمام وجودم احساس کردم که وقتی چیزی رو با آه و ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

ممنون دوستان نتم ضعیفه نمیتونم جواب تک تک بدم .چهارتا انتقال منفی داشتم.حکمتشو واقعا نمیدونم.

دوستم من واقعا از ته عمق وجودم این رو حس کردم .خداروشکر که مشکل مالی نداری .واسه یکی پدر و مادر چیزی که خوشحالشون میکنه گهگدار بگیر ببر براشون .یکی هم انفاق زیاد انجام بده دستت گشاده باشه . نذر حضرت رقیه کن که خیییلی حاجت میده.

خدایا شکرت 
عزيزم دوات فقط توي اين كاناله https://t.me/hghshenas110  من به خيليا معرفي كردم و معجزه ها دي ...

عزیزم شما این چله رو برمیدارید اصلا غیبت نمیکنید یا اینکه چادر سر میکنید؟؟؟

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
عزیزم شما این چله رو برمیدارید اصلا غیبت نمیکنید یا اینکه چادر سر میکنید؟؟؟

عزيزم چادر نه 

ولي سعي مي كنم نمازهام اول وقت باشه ورتا جاييكه ممكنه مراقب اعمالم هستم اينكه دروغ و غيبت و ...و دل كسي نشكنه،مراقبم با نامحرم ها رفتارم مناسب باشه و هرچقدر بيشتر رعايت بشه اين مراقبه تاثير چله تساعدي بالاتر ميره.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟