2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
والا چی بگم دوست ندارم قضاوت کنم تو این مورد اگه سرکاریه که خوشحالم میشم

موضوع خاص و ناراحت کننده ای هست 

دوست ندارم با احساساتم بازی بشه 

امیدوارم سرکاری باشه واقعا حداقل این جوری هضمش بهتره بااینکه بازم با احساساتم بازی شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان این تاپیک یه تلنگر. بشه به هممون که راجع به این ویروس و بیماری تحقیق کنیم و به اطلاعات ده سال پیشمون اکتفا نکنیم چون همه اطلاعتمون ناقص و قدیمی هست

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
من ازدواج دومم ه ازدواج اولم تو سن 16 سالگی بدون تحقیق بود بعد ازدواج متجوجه شدم که همسرم اعتیاد دار ...

عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی..و بزودی خبر مادر شدنت رو بدی..و اینک معلومه لایق بهترین هایی وقتی ک جواب تندرویی بعضب هارو با متانت و دعای خیر دادی..انسان شریفی هستی برات دعا میکنم خوشبخت و عاقبت بخیر باشی درکنار همسرت و نینی های بعد از اینت..

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
نه اصلا برای من قضاوت ها مهم نیست دلمم نمیشکنه بالاخره خدا جای حق نشسته من ناراحت نمیشم دلمم نمیشکنه ...

بی بی چک داری تو خونه؟

برو تست کن بیا جواب رو بگو من منتظرم😆😆😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مگه فقط از راه سرنگ و جنسی نمیگیرن🤔🤔🤔🤔🤔

نه دندون پزشکی هم میشه گرفت. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آذر جان عکس کاربریت عکس نوه عمه مامانمه اسم خانم کوچولو فاطمه اس

خدا حفظش کنه خیلی دوستش دارم. اول که فکر میکردم نی نیم دختره گذاشتم جلوم بچم این شکلی بشه.خخخ. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ببین دوست عزیزمن اصلا نگفتم دیدم چیه کاریم ندارم یه ادم از کجا ایدز میگیره و قضاوتیم ندارم سوال منو ...

😷😷😷

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )