2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اینو از کارشناسصداو سیما شنیدم واقعا که از ترس اچ ای وی سقط نکنن و به مراجعه کنن تا راهنمایی کنیم ...

سریالو ندیدم گفتم شاید در این مورد من اطلاعاتم اپدیت نباشه اما ایشون میگه 3 هفته بدون جلوگیری رابطه داشته چطور همسرش نگرفته؟اینو درک نمیکنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خب اگه نزدیکی کنید که همسرتونم مبتلا میشه. چطوری بچه دار میشین؟

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
عزیزم این بیماری یه سری مراحل داره که تو هر مرحله ایی قابل انتقال نیست 

من حرفی ندارم دیگه نمیدونم واقعا چی بگم بیشتر از اینم موندن تو این تاپیک برام جایز نیست 

مرسی بابت توضیحت 🌹

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میگه 3 هفته هست جلوگیری نداشته و شوهرش نگرفته ازش !!میشه به نظرت؟

والا چی بگم دوست ندارم قضاوت کنم تو این مورد اگه سرکاریه که خوشحالم میشم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دوستان اینجا دادگاه نیست که بخوایم با ادله همو محکوم کنیم

استارتر هم موضوع منافی اخلاقی مطرح نکرده که بگین سرکاریه و آقان و...

اگه باورشون دارین بمونید و دوستانه نظر بدین

اگه هم باور ندارین یا تاپیکو ترک کنید یا حداقل ملایم تر برخورد کنید

كاربر مريمي واقعا عذاب وجدان نميگيري از اين طرز حرف زدن؟😐به نظر خودت زشت نيست؟ واقعا تو خانمي؟ من دارم به خانم بودنت شك ميكنم چون از روي دلسوزي هم شده حتي اگر صد در صد مطمئني كه سركاريه نبايد اينجوري حداقل حرف بزني 

من دارم به خانم بودن شما شك ميكنم تا واقعي بودن تاپيك دوستمون

خداياشكرت....❤️ 
میگه 3 هفته هست جلوگیری نداشته و شوهرش نگرفته ازش !!میشه به نظرت؟

بله عزیزم میشه. ویروس تو بدن هست اما فعال نیست. اسم آزمایششم Viral load هست یک چنین چیزی که اگر صفر باشه انتقال پیدا نمیکنه و آسیبی هم به کسی نمیرسه که با دارو درمانی اینطور میشه. به اینا میگن اچ آی وی مثبت اما بیماری فعال نیست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید