2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
شاید من ساده باشم اما سعی میکنم اینجور مواقع دلی نشکنم شاید واقعا راست بگه  من دارم بچه دار می ...

شماها ادامه بدید عدشم خدا از دل من خبر داره مثل روز روشنه سر کاریه مواظب باشی ایدز نگیرید تو تاپیک خواهرای گلم خخخ

خدایا دوست دارم
بلاخره ی روزی درمانش پیدا میشه... ب امید اون روز ک همه نگاهشون ب بیمارای ایدزی عوض شه

من چنوقت پیش خوندم تو ی کانال ک دارو جدید کشف شده براش و  ولی نمیدونم ایران بود یا جای دیگه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الانم 3 ساله ازدواج کردیم باکاندوم پیش گیری میکردیم اما 3 هفته اس جلو گیری نمیکنیم چون وایارلود بنده ...

این قسمت همسرت نمیگیره رو درک نمیکنم !!!مگه این بیماری استثنا قایل میشه!!!یکی راحت بدون اینکه خودش نقش داشته باشه مبتلا میشه یکی بدون محافظت با فرد مبتلا خودش نگیره و منفی باشه؟!!اینو درک نمیکنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من چنوقت پیش خوندم تو ی کانال ک دارو جدید کشف شده براش و  ولی نمیدونم ایران بود یا جای دیگه

واقعا؟؟؟

خدا کنه...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چرا نمیگه چطور گرفته اصلا سر کاریه خواهر

تو بودی میومدی جار میزدی؟ اونم توی این جمع که پرسید باردارم همه گیر دادن به مریضیش؟ شاید مادر زادیه شاید بیمارستان خون لازم داشته خون الوده بهش رسیده شاید تصادف کرده هزار تا دلیل میشه اورد توروخدا نکنین گناهش دامنمون رو میگیره

شماها ادامه بدید عدشم خدا از دل من خبر داره مثل روز روشنه سر کاریه مواظب باشی ایدز نگیرید تو تاپیک خ ...

ایدز هم مثل همه بیماری هاست چرا اینجوری میگی؟

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

عزیزم مسلما با ک....م هست نزدیکی ولی برای بارداری امکانش هست از راه غیر مستقیم استفاده کنن با تزریق ...

مگه الان نگفت بدون فلان رابطه داشتم ؟بخون خودم دیدم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعداز جدا شدنم طبق آزمایش کلی که دادم فهمیدم مبتلام

اصلا نیازی نیست توضیح بدی البته اگه بخوای درد دل کنی بحثش جداست

به کسی ربطی نداره تو چطور مبتلا شدی

اونا بهتره ازین ببعد کلاهشونو سفت بچسبن 

ما آدما از گرگ هم درنده تریم. فکر میکنیم درد همیشه مال همسایه اس ولی خبر نداریم این مشکلات تو کمین ما هستن تا ناخواسته درگیرمون کنن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم مسلما با ک....م هست نزدیکی ولی برای بارداری امکانش هست از راه غیر مستقیم استفاده کنن با تزریق ...

میگه 3 هفته هست جلوگیری نداشته و شوهرش نگرفته ازش !!میشه به نظرت؟