2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم فرهنگ بعضی کاربرهای سایت پایین هست الان دیگه همه با گوشی دویست تومنی با هر سطح فکری و تحصیلی و فرهنگی میتونن بیان اینترنت لذا بهتر بود سوالت رو اینجا مطرح نکنی فقط با افراد متخصص مشورت کن  فردا هم برو آزمایش بده حتما 

عزیزم من ی مستند دیدم که مادر داشت ولی جنین نداشت بعد سزارین کردن بچه اصلا نگرفت شیر مادرشم نخورد فقط همین .تکرر ادرار هم مبتونه از علائم بارداری باشه درباره بیماریتون اطلاعات ندارم ولی خب شاید یکی از علائم بیماری باشه ان شاالله هر چی که دوس داری بشه

چرا نمیگه چطور گرفته اصلا سر کاریه خواهر

عزیزم این مورد نمیشه شفاف گفت نگفته چطور گرفته ریختن سرش اگر بگه چی میشه بعدم به ما ربطی نداره چطور گرفته زندگی خودشه سوالشو جواب بدید

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
اصلا نیاز نبود بگه مشکل داره فقط بگه تکرر علائم بارداریه یا نه؟ بعدم جواب بده نه بزنه فرار کنه

شاید کلا تایپیک سرکاریه شلیدم خواسته واسه یه بار ازادانه مشکلشو به مردم بگه مثل همه ماها که شخصی ترین سوالاتمونو توی نی نی سایت میپرسیمو خیلی ها رو به شوهرامونم نمیگیم شاید یه بار خولست ازاد حرف دلشو بزنه من کاری به درست یا غلط بودن تایپیکش ندارم رفتار خانمای این سایت متعجبم کرد خانمایی که همه یا باردارن و دارن مامان میشن یا خانمایی که به بلوغ عقلی رسیدن و میخوان مادر بشن این یعنی نود درصد ادمای این سایت مسیولیت رو میفهمن درک میکنن پس در رابطه با کلاممونم مسیولیت داشته باشیم درک کنیم یکم اگه خودمون این مشکلو داشتیم چی؟ دلمون میخولست باهامون اینطور رفتار کنن؟ من سرمابخورم حس کنم شوهرم یاخانوادم یا بیرون از خونه مردم ازم دوری میکیرن دق میکنم حالا تاچه برسه به همچین موضوعی

من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم ...

هیچ قضاوت و دیدی ندارم بهدادم هایی که این بیماری رو مبگیرن چون بعضی هاشون واقعا بی گناهن اونهاییم که شدن انسان جایز الخطا هست این از این 

دوستان میگن جنین با کنترل دارو مشکلی نداره اوکی شاید اطلاعات من اپدیت نیسا 

تنها برداشتی که باعث میشه بگم سرکاری هست و بازی احساسات همون قسمت شوهرته که چطور مبتلا نشده نمیگم بشه برام سواله چرا نشده ؟که با توضیحاتت میتونی رفعش کنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
درمانمو شروع کردم مشاور همونجا که تمام مشکل من  میدونست بهم پیشنهاد ازدواج داد

خداروشکر ک شوهرت انقدر فهمیدست...

همون کافیه...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
الانم 3 ساله ازدواج کردیم باکاندوم پیش گیری میکردیم اما 3 هفته اس جلو گیری نمیکنیم چون وایارلود بنده ...

خب اگه از موعدت میگذره بی بی چک امتحان کن اگه دو خط بود برو آزمایش

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)