2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر برداشتم از تاپیکت سرکاریه و بازی با احساسات 

اگه دوست داشتی رفع ابهامات کن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اونم اوکی میگیم راهش هست اما همسرش چطور نگرفته؟ 

عزیزم مسلما با ک....م هست نزدیکی ولی برای بارداری امکانش هست از راه غیر مستقیم استفاده کنن با تزریق اسپرم..

پس چیز غیرممکنی نیست

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اتفاقا چند روز پیش مطلب خوندم که بچه از مادر تنها مواردی مثل ایدزو میگیره 

نه اینو از کارشناسصداو سیما شنیدم واقعا که از ترس اچ ای وی سقط نکنن و به مراجعه کنن تا راهنمایی کنیم جنین مبتلا نشه که منم متعجب شدم که جنین از ترشحات جنسی مرد بوجود میاد چطور الوده نیست که گویا واقعیته حالا باز یه سرچ میکنم ببینم چی بود دقیقا

سریال پریا رو اما یادمه

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

اوه چرا انقدر نظرات تنده..

اینجا مثلا ی مکان مجازیه ک ادم بدون رو دربایسی و خجالت دردودل کنه از بی کسی میاد اینجا تا دلش اروم بگیره ی چیزی بشنوه ک حالش عوض شه

چرا اخه نیش و کنایه...نشکنیم همو..هممون اینجا مشکلاتمونو میگیم بهم..هرکدوم یجور مشکل و غم داریم

نمک نباسیم مرهم بشیم..حتی مجازی..دلا واقعیه ها..زود میشکنه

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
من بد نظر نیستم شماها ساده اید

شاید من ساده باشم اما سعی میکنم اینجور مواقع دلی نشکنم شاید واقعا راست بگه 

من دارم بچه دار میشم به خاطر عاقبت بچمم که شده قضاوت نمیکنم 

حالا اصلا مگه کم داریم از این موردا تو جامعه که اینقدر براتون عجیب و غیرقابل باوره؟

چقدر دلم گرفت واقعا😔😔😔فكرشو نميكردم حتي تو اين محيط هم نتونيم هواي همو داشته باشيم و جداقل همدم هم باشيم نه نمك روي زخم😔بخدا حرف زدن راحته دل شكوندن هم راحته اما تاوان سختي داره اينقدر بد دل نباشيم مثلا ماها مسلمونيم نكنه فقط اسم مسلموني رو يدك ميكشيم😔من با راست و دروغ بودن تاپيك كاري ندارم اما از برخورد بعضيا واقعا دلم گرفت 😔

خداياشكرت....❤️