2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم خودش عاشقانه دوستم داره ومن  لایق بهترین ها میدونه.وامیدوارم بلا ازهمه شما وخانواده هاتون دورباشه چون من خیلی عذاب میکشم راضی به ناراحتی هیچکسی نیستم

شایدم میخواد شوهرشو فدای خواستهای خودش کنه چه میدونیم بعدشم بچه بیچاره مادر ایدزی میخواد چکار گناه د ...

چه جراتی داری اینطوری می گی هر کسی ممکنه بگیره خوبه نمی ترسی از عاقبته حرفات

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید غصه اش گرفت لز این همه سوالایی که جوابش یراش عذاب بوده بخدا قلبم از حرص داره وایمیسته ماهاخودمو ...

اصلا نیاز نبود بگه مشکل داره فقط بگه تکرر علائم بارداریه یا نه؟ بعدم جواب بده نه بزنه فرار کنه

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
جنین مبلا میشه و اینکه چه جوری میخاهی بدون ابتلا کردن همسرت به ایدز باردار بشی  پس نتیجه تاپیک ...

عزیزم فکر کنم بدون نزدیکی مستقیمم بشه باردار شن اگر اسپرم شوهرشونو بهشون تزریق کنن الیته مطمئن نیستم جایی خوندم

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌

زمانی. که من حامله بودم مجله نی نی رو میخریدم تو اون مجله یکی از دکتراش  توضیح داده بود که اگر خانوم باردا مبتلا به ویروس ایدز باشه اگه فلان قرص رو تو زمان بارداری استفاده کنه جنین مبتلا به ایدز نمیشه اسم قرص رو یادم نیست فقط به هیچ عنوان نباید به نوزاد شیرشون رو بدن

این خانم خیلی صادقانه مسائلشونو با مادر میون گذاشتن.ولی متاسفم برای خیلیامون که اینجور بدون اینکه خودمونو جای طرف مقابلمون بذاریم قضاوت نابجا میکنیم.عزیزم ان شاالله شما باردار هستید ولی بدلیل عفونتتون میبایست حتما زیر نظر پزشک باشید بخصوص موقع زایمان و شیردهی

شوهر بدبخت چطور هیچ کس به فکر شوهره نیست

شاید شوهره دوسش داره شاید اونم قبول کرده این واقعیتو شاید خانومه اخلاقش از صدتا مثل ماها خوبتره از ماهایی که هی از شوهرامونو مادر شوهرامون مینالیمو خیلیا فش میدن و ...  الله و اکبر به خدا قلبم داره وایمیسته گریه ام گرفت اصلا فکرشم نمیکردم اینطوری جوابشو بدید خانمای نی نی سایتی همیشه تو هنه مسایل عاقلانه و با بلوغ فکری همکاری کردید امشب چرا اینطوری کردید؟

عزیزم فکر کنم بدون نزدیکی مستقیمم بشه باردار شن اگر اسپرم شوهرشونو بهشون تزریق کنن الیته مطمئن نیستم ...

اونم اوکی میگیم راهش هست اما همسرش چطور نگرفته؟ 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم ...

ولی حتما زیر نظر پزشک باش که مشکلی پیش نیاد ...اینجا هر کس از دید خودش حرف میزنه 

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

شایدم میخواد شوهرشو فدای خواستهای خودش کنه چه میدونیم بعدشم بچه بیچاره مادر ایدزی میخواد چکار گناه د ...

خیلی بد صحبت کردی 

نیاز ب این همه تند روی نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم ...

این مطلبو بخون

اگه بچه دارم بشی و مواظب باشی هیچی نمیشه

http://jamejamonline.ir/sara/2189089041091136421/چگونه-مادر-مبتلا-به-ایدز،-کودک-سالم-به-دنیا-بیاورد؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

عزیزم نیاز نیست مشکلت بگی میبینی اینجا همه مدل آدم داره فقط سوالت رو بپرس همین

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود