2777
2789
عنوان

به نظرتون من زن دایی خبیثی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 170 پست

نه صرفا بخاطر شما نبوده در افراد سالم بعد ازدواج اولویتا تغییر میکنه همسر شماام الان درگیر زندگی مشترک شده مسئولیتش بیشتر شده درگیری ذهنیش بیشتر شده

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بایا خب آدم ازدواج میکنه اولویتش میشه زنش منم داداشم ازدواج کنه توقع ندارم مثل الان با بچه م رفتار کنه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ببین اول سعی کردم هروقت اونا هستن بیاد پیش من ازشون دور باشه بعد کم کم بی ادبیاشون به روی شوهرم زدم ...

وقتی آدم یه کاری رو از قصد انجام میده  یعنی درواقع خبیثی کردی 

به نظرم کارت اصلا قشنگ نبود ، مگه شوهر میکنیم تا اونو از خانوادش دور کنیم؟ 

شوهرتو دیگه شوهرتوعه الان باید ب فکر زندگی خودش باشه 

منم شوهرم با خواهرش دعواش شده بود اصلا ب من نگفت ک بحثمون شده خواهرشوهرم ب من زنگ زد میگفت من نگهش داشتم ک دعوا کنه بعد من سعی کردم اشتی کنن خواهرشوهرم هی ب من تیکه مینداخت منم دیگه دنبالشو نگرفتم 

بابا شماهایی که به استارتر میگید حسود خوب شما شوهر کردید بزارید همسرتون بیشتر به خواهرزاده هاش توجه ...

شوهر من ۱۳تا خواهر زاده داره😐فکرشم دیوونم میکنه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بخدا اگه شوهر بگه چرا عکس برادرزاده یا خواهرزادت رو صفحه گوشیه چرا محبت میکنی قیامت ب پا می کنید که آره من خاله م من عمه م چرا محبت نکنم و......واقعا خودخواهی نفرت انگیزه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀