2777
2789

از اول مهر چند بار بچه ها مریض شدن،؟؟

چنددبار آنتی بیوتیک دادید؟

من از طب سنتی هم استفاده میکنم 

ولی اصلا به ویروس های جدید چیزی اثر نداره یا کم اثره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه چهار بار 

هر بارم تا ۱هفته نذاشتم بره مدرسه خدای نکرده دوستاش مریض نشن.

بعدشم بیشتر با ماسک میفرستمش کلاس اوله دخترم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

چند بار مریض شد و فقط سرماخوردگی ساده دادم خورد اونم یک بار 

زیاد دارو نمیدم بدنش هم مقاوم شده 

در حد آبریزش و کنی گلو درد بود

تا مجبور نشم آنتی بیوتیک نمیدم خودش خوب میشه و دیر هم مریض میشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شهریور واکسن زدمش خدا رو شکر فقط یبار مریض شد اون ویروسی که همراه اسهال استفراغ بودو گرفت دیگه مشکلی نبود

میوه زیاد بده بخوره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻