2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هایی ابتدایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
اوهوم

دختر کوچیکه منم کلاس اولش یه هفته در میون مریض بود دوم بهتر شد ماهی یبار😂😂😂الان سومه عرض حالش رو کامنت اول گفتم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گلاب اصل خونگی پیدا کنید وقتی میخواد از خونه بره بیرون دوتا قاشق وقتیم میاد اول با اب نمک قرقره کنه ...

یعنی هر روز اینقدر گلاب بخوره 

هر روز مدرسه میره خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول مهر چندمین باره؟خدا بهتون سلامتی بده

خیلی دیگه شمارش از دستم بیرونه

۳تا بچه دارم‌هر بار یکی مریض میشه میده بقلی😂😂

ممنون عزیزم💖

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

جدی کلاس چندم هست!؟ خداروشکر سال های پیش چند بار میشد؟

کلاس چهارمه 

خیلی هم ظریف و کوچولوئه 

قدش ۱۲۷ 

وزنش ۲۵ 

سال های قبل خیلی مریض میشد همش از اول مهر تا آخر تابستون دارو مصرف میکرد 

پیج دکتر حامد رییسی یه پستی دیدم که گفته بود اگه ویتامین د ۳ بچه همیشه کنترل بشه خیییلی مقاومت بدنشون در مقابل بیماری های ویروسی بالا میره از اون موقع روزی یه د۳ ۱۰۰۰ بهش میدم

دمنوش آویش مدام دم کنی دور از جون باعث مشکلات تنفسی میشه حالا محض احتیاط با یه متخصص هم مشورت کن

عزیز من الان پنج یا شش ساله که هرسال از آبان تا اسفند دم میکنم میخوریم مشکلی پیش نیومده ولی چشم میپرسم ممنون که گفتین

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست