2777
2789
عنوان

چطوری وسواسم رو خوب کنم

366 بازدید | 74 پست

بچه ها نمی‌دونم چیکار کنم هم خودم اذیت میشم هم اطرافیانم وسواس شستشو دارم

مثلا خواهرم یه کاری کنه به وسایلم دست بزنه یا حالا هرچی خیلی دعواش میکنم کسی هم بیاد خونمون نمی‌ذارم بیاد اتاق من امروز خیلی با مامانم دعوام شد بابامم ناراحت شد رفت بیرون 

من نمیتونم فکر نکنم به تمیزی یا کثیفی یعنی سعیم رو میکنم ولی نمیتونم گیر ندم یا اینا چیکار کنم...

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم یه مدت دارو میگرفتم بهتر شدم ولی خب با مجبور شدم قطع کنم داروها رو و با قطع دارو ها برگ ...

یعنی تو هم مثل منی؟ خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم نمیتونم روانشناس برم البته خب تاثیری هم ندره

باید بیخیال باشی یعنی اون فکر که میاد تو سرت بهش اهمیت نده بارهای اول خیلی سخته ولی اگه یه مدت بهش بها ندی خودش از سرت می‌ره واینکع خودت رو زیاد مشغول کن که فرصت فکر وسواسی نداشته باشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای عزیزم وسواس از هر نوعی باشع ادمو پیر میکنه منم دارم البته نه از نوع شستشو .یه وسواس فکری شدید دا ...

بخدا که خسته شدم می‌خوام خوب شم نمیشه

وای عزیزم وسواس از هر نوعی باشع ادمو پیر میکنه منم دارم البته نه از نوع شستشو .یه وسواس فکری شدید دا ...

چیع

خدایا شکرت بابت تموم وقتایی که صدام در نیومد اما تو شنیدی❄️🫠

بااااید چند روز خودت رو تو بدترین وضعیت کثیفی قرار بدی و متوجه میشی اگه کثیف باشه هییییچی نمیشه و با ...

نمیتونم جایی برم مدرسه میرم بهتر میشم ولی همش هم تعطیل میشیم جای دیگه ای هم نمی‌رم یعنی نمیتونم