2777
2789
عنوان

چطوری وسواسم رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته .ببین من طبق تجربه خودم .اینو بهت بگم چون خودم وسواس دارم .اول اینکه سعی کن وقتی یه فکری م ...

اولش واقعا بد استرس میگیرم همین باعث میشه که عصبی شم به بقیه گیر بدم سعیم رو میکنم 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

جلوی خودم رو میگیرم ولی نمیتونم گیر ندم🥲به بقیه

میتونی آنقدر تلقین نکن به خودت.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کلا وسواس روی هرچیزی با دقت کردن میاد وبهترین روش درمانش اینه که نسبت بهش بیخیال باشی من وسواس فکری ...

دقیقا خیلی دقت میکنم اونم به چیزای چرت خسته شدم

ببین راجب یه چیز نیست فقط مثلا دائم حس گناه دارم .عذاب وجدان .نکنه فلان کارم گناه بود نکنه فلان حرفم ...

اینو یکی از خاله هام داشت هنوزم خوب نشده

ببین وسواسم جوری شده که نمیتونم حتی کاری انجام بدم مثلا می‌خوام درس بخونم با کلی بدبختی میخونم چون م ...

خب کثیف باشع دنیا پر از میکروبه و ویروس .حالا چه رو کتاب چه رو تمام سطوح .نمیشه کلا با دنیا قطع رابطه کنیم فدات .هیچی نمیشه نه مریض میشی نه چیزی.الکی نگرانی .البته کاش بتونم خودمم قانع کنم. راجب وسواس مذهبیم

بیا یه چیزی برات بگم شاید برات درس عبرت بشه خاله شوهرمن خیلی وسواس یعنی روی زمین که مینشست هیچکس نباید  پیشش بشینه که بهش نخوره کثیف نشه اصلا یه جیزی وحشتناک  الان به یه مریضی خیلی بد دچار شده بلا ازشما بدور دکتر تشخیص داده  به دلیل استفاده زیاد از شوینده و اب بوده باورت نمیشه الان برو خونشو بببنی باورت نمیشه این همون ادمو اینقدر   پشیمونه میگه کاشکی نمیکردم

2790
2778
2791
2779
2792