2777
2789
عنوان

چطوری وسواسم رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 74 پست
بخدا ناخواسته دل می‌شکنم مثل خواهرزادتم ازش کینه به دل نگیر اون واقعا حالش خوب نیست 🥲 نمیدونه داره ...

اره ولی حس میکنم جذام دارم با نگاهش و کاراش الان هم دارم گریه میکنم .میدونم اون دست خودش نیست ولی واقعا اذیت میشم .عزیزم همین دلیل میتونه کمکت کنه بخاطر خودت و دیگران که اذیت نشن ترکش کنی وسواس رو .من خیلی دلم واسه خواهرزادم میسوزه

ایشالا که بتونیم عزیزم واست دعا میکنم

منم همینطور فدات یه مثال میخوام برات بزنم .یکی از اقوام شنیدم که هرکس میره خونه ش بعدش فرش رو‌هم میشوره وحشتناکه پوست دستش چروک گفتن شبیه پیرزنا شده سنش هم زیاد نیست .یعنی داره دیوونه میشه دور از جون ما  خدا کمکش کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی حس میکنم جذام دارم با نگاهش و کاراش الان هم دارم گریه میکنم .میدونم اون دست خودش نیست ولی وا ...

باشه عزیزم سعیم رو میکنم ایشالا که خوب بشم شما هم خوب بشی

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

منم همینطور فدات یه مثال میخوام برات بزنم .یکی از اقوام شنیدم که هرکس میره خونه ش بعدش فرش رو‌هم میش ...

منم تا این حد رسیدم حتی...

ممنونم عزیزم

اولش واقعا بد استرس میگیرم همین باعث میشه که عصبی شم به بقیه گیر بدم سعیم رو میکنم

اره باید سعی کنیم من خودم یه وقتایی یه فکرای عجیب غریب میاد تو سرم بعد به خودم میگم تو یه ادم وسواسی هستی .پس الکی عذاب وجدان نگیر .تو ادم بدی نیستی فقط وسواسی اینا رو به خودم میگم حالم بهتر میشه میدونی گفت و گوی درونی خیلی تاثیر داره ؟مثلا یه وقت یکی یه حرفی به ادم میزنه دلت میشکنه با خودت میگی که دیدی من چقدر بدبختم همه بهم حرف میزنن حالت بدتر میشه ولی یه وقت به خودت میگی واسه چی اعصاب خودمو بخاطر یه حرف مفت خراب کنه .حالت بهتر میشه

اره باید سعی کنیم من خودم یه وقتایی یه فکرای عجیب غریب میاد تو سرم بعد به خودم میگم تو یه ادم وسواسی ...

دقیقا عزیزم وقتی میشینی با خودت صحبت می‌کنی و تو ذهنت همه‌چیز رو حل و تحلیل می‌کنی حالت بهتر میشه میفهمم چی میگی.

2790
2778
2791
2779
2792