2777
2789
عنوان

رابطه

663 بازدید | 46 پست

سلام خوب هستین میخاستم درمورد یه چیزی کمکم کنین 

من ۴ ساله با یکی هستم بنا به دلایلی اتفاقاتی افتاد که الان نمیتونن اعتماد کنن و خیلی زیاد درگیر و داغون هستن و همینطور خیلی عاشقانه دوستم دارن به نظرتون چکار باید بکنم؟

تظاهر کنم دوستش ندارم و ترکش کنم هرچند سخته براش اما کاری کنم ازم متنفر شه ک دیگه فکر نکنه بهم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چکار کنم اگه راهنمایی داری ؟مشکل از من نبود 🥲

ببین این ک کاری کنی ازت متنفر بشه و ترکت کنه این خیلی بی انصافی و نامردیه پر قدرت و همونجور عاشق کنارش بمون خودتو بهش ثابت کن و سعی کن اعتمادشو جلب کنی خیلی بهتر از رفتن و ترکس هست اونجوری فک میکنه حتما یه چیزی بود ک راحت رفتین

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

عزیزم من ۳ ماه پیش حس توروداشتم بگم چیشد تهش؟؟

چیشد ؟

و اینکه چکار کردی ؟

حاضرم دیوونه بشم می‌دونم با نبودش دیوونه میشم و همینطور با سختی کشیدنش اما حالش بهتر شه 

ببین این ک کاری کنی ازت متنفر بشه و ترکت کنه این خیلی بی انصافی و نامردیه پر قدرت و همونجور عاشق کنا ...

خودشم باهام اینکارو‌ کرد 💔🥲

منم هرچند بی انصافی باشه اما حداقل بعدش حالش بهتر میشه 💔 

خودشم باهام اینکارو‌ کرد 💔🥲منم هرچند بی انصافی باشه اما حداقل بعدش حالش بهتر میشه 💔

خب مردا با زنا فرق دارن شاید خواسته تنبیهت کنه نمیدونم وااالا 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

از چه لحاظ داغونه؟ شما اینو وابسته خودت کردی اگه تردش کنی دلش میشکنه دل شکستن خیلی گناه داره هاا

می‌دونی اینکارو کنم خودم از خودش بیشتر داغون میشم اما مجبورم برا اینکه خالش خوب بشه برا اینکه دیگه فکر نکنه برا اینکه داغون نباشه 

چیشد ؟و اینکه چکار کردی ؟حاضرم دیوونه بشم می‌دونم با نبودش دیوونه میشم و همینطور با سختی کشیدنش اما ...

خیلی رک و واضح بهش گفتم که من و تو اینده ای نداریم باهم بیا جداشیم موقع جدایی هیچی بهتر از صداقت نیست 

من خودم ادمیم که زود کنار میام با اینکه از ذهن و فکرم نمیره و همش بهش فکر میکنم ولی زانوی غم بغل نمیکنم گریه کنم اون تایمم مشکلای خیلی بزرگتری داشتم ایت قضیه خیلی ریز دیده میشد کنارش 

عذاب وجدان داشتم فکر میکردم من نباشم افسرده میشه نمیتونه اذیت میشه ال میشه بل میشه چون اون خیلی عاشق تر از من بود هی فک میکردم کار بدی درحقش کردم و قراره کارما پس بدم 

نزدیک۳ماه بعد جدایی دلم طاقت نیاورد بهش یه پیام دادم نشستیم حرف زدیم یکم و درکمال ناباوری دیدم اون ادم عاشق پیشه که قرار بود بعد من بمیره و وارد رابطه نشه تا سالها و.... به ۳ تا دختر پیشنهاد داده با هرکدوم ۲ هفته حرف زده حالا به هر دلیلی که نپرسیدم ادامه نداده باهاشون و احتمالا بازم بعد اون ۳ تا سراغ دخترای دیگه رفته 

باور کن یه چند وقت دیگه میره با یکی دیگه پس عذاب وجدان نگیر پسرن دیگه پسرا مثل ما نیستن که تا مدت ها درگیر اون یه نفر باشیم و جاشو ندیم به کسی

می‌دونی اینکارو کنم خودم از خودش بیشتر داغون میشم اما مجبورم برا اینکه خالش خوب بشه برا اینکه دیگه ف ...

خب راه دیگه ای نداری؟ نمیتونی اوضاع رو یطور دیگه تو دست بگیری 

بشین باهاش صحبت کن که این مشکلاتتو باید حل کنی اگه دوسش داری کمکش کن نزار دلش بشکنه ازت