2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست
من میخام حال اونو بهتر کنم نمیخام به گذشته فکر کنه داغونه باشه حتی حاضرم خودمو بد جلوه بدم که بگه گو ...

عزیزم بخدا حال اون بهتر از توعه 

تو من چند ماه پیشی که فکر میکردم پسره از غم و غصه میمیره ولی نمرد حالشم از من بهتر بود و زودتر کنار اومد

تو مراقب حال خودت باش اون زودتر از چیزی که فکرشو کنی خوب میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخدا حال اون بهتر از توعه تو من چند ماه پیشی که فکر میکردم پسره از غم و غصه میمیره ولی نمرد حا ...

من نمی‌دونم باید چکار کنم اون هر تلاشی برای من کرد هر تلاشی چون پسره تونست منم در حد توان خودم برای راضی کردن پدر و مادرش کلی التماس کردم کلی تحقیر اما خب الان دقیقا نمی‌دونم چکار کنم خالش بهتر شده میگم اگه فراموشم کنه شاید بهتر شه و کمتر درگیر باشه 

احساسی تصمیم نگیر وقتی داری اذیت میشی منطقتو بزار وسط ببین چی حالتو بهتر میکنه

من داغون تر میشم اما میخام حال اون بهتر شه

میترسم برم بگه تنهام گذاشتی هرچند برای خودشه و رو احساس و دلم پا گذاشتم  💔

من داغون تر میشم اما میخام حال اون بهتر شهمیترسم برم بگه تنهام گذاشتی هرچند برای خودشه و رو احساس و ...

از هیچی نترس کاری که برات بهتره رو انجام بده تو خودت از همه شرایطتتو بهتر میدونی خودت برا خودت تصمیم بگیر ببین چی به صلاحته

از هیچی نترس کاری که برات بهتره رو انجام بده تو خودت از همه شرایطتتو بهتر میدونی خودت برا خودت تصمیم ...

باور میکنی نمی‌دونم ؟

حتی نمی‌دونم چکار باید بکنم فقط میخام حالش بهتر شده حتی اگه رو احساسم و قلبم پا بزارم

اما مسئول روحیه کسیم که وابسته اش کردم ب خودم

داره با این کارش به تو حس گناه میده شما رو سرش تفنگ نداشته بودی ک با من دوستشو انتخاب خودش هم بود  

انقد آدما خاص نیستن که بخوای بخاطر رفتنش خودتو داغون کنی این دوره زمونه خیلی چیزای واجبتری هست 

داره با این کارش به تو حس گناه میده شما رو سرش تفنگ نداشته بودی ک با من دوستشو انتخاب خودش هم بود ا ...

من میخام حالش خوب بشه همین حتی اگه رو قلبم پا بزارم فقط خودش خوب بشه 

باور میکنی نمی‌دونم ؟حتی نمی‌دونم چکار باید بکنم فقط میخام حالش بهتر شده حتی اگه رو احساسم و قلبم پا ...

خب بشین فکر بکن آدم عاقل و بالغی هستی اینجا کسی نمیتونه بهت کمک کنه همه یه نظری میدن با توجه به شرایط خودشون که ممکنه اوضاعتو بدترم بکنه