2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست
خیلی رک و واضح بهش گفتم که من و تو اینده ای نداریم باهم بیا جداشیم موقع جدایی هیچی بهتر از صداقت نیس ...

:)

منم میخام بره دنبال زندگیش چون هر شبش داغونه هرچند اون به منم بد کرد اما همیشه میگه خودش آدم خوبه بوده من همیشه تنهاست گذاشتم هرچند همیشه کنارش بودم اما خب من داغونیشو نمیخام میخام حالشو بهتر کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راه دیگه ای نداری؟ نمیتونی اوضاع رو یطور دیگه تو دست بگیری بشین باهاش صحبت کن که این مشکلاتتو بای ...

بخدا هرکاری کردم حالش بهتر شه نمیشه 

هرکاری میگه تو روزای سخت تنها بودم هرچند خودش مقصر بود و هیچوقت قبول نمیکنه که خودشم مقصر عه جوری رفتار می‌کنه انگار من آدم بده بودم هرچند از جونمم براش مایه میزاشتم

:)منم میخام بره دنبال زندگیش چون هر شبش داغونه هرچند اون به منم بد کرد اما همیشه میگه خودش آدم خوبه ...

اگه قراره جداشین نگران اون نباش خیلی زودتر از تو خودشو ترمیم میکنه به فکر حال خودت باش❤️

اگه قراره جداشین نگران اون نباش خیلی زودتر از تو خودشو ترمیم میکنه به فکر حال خودت باش❤️

من دوست ندارم خدا شدیم اکه دوست داشتم همون سال اول که خونوادش جدامون کردن التماس نمیکردم 💔🥲

اما مجبورم اینقدر دوستش دارم که حاضرم از خودم بگذارم اما اون خالش بهتر شه 

اونم یه جوری حرف میزنه انگار من مقصرمولی یه لحظه بدون من نمیتونه، دقیییییقاً شرایط تو رو درک میکنم

اره دقیقا بخدا اینجوریه 🥲

حاضره تو خودش درداشو نگه داره بهم نگه که ناراحت بشم و همیشه خوشحالیمو خاسته

من دوست ندارم خدا شدیم اکه دوست داشتم همون سال اول که خونوادش جدامون کردن التماس نمیکردم 💔🥲اما مجب ...

عزیزدلمممم میفهممت🥲

زندگی همیشه اونطوری که میخوایم نمیگذره ولی تو دختر قوی ای هستی من میدونم دوباره شاد میشی و بهترین حسای دنیارو تجربه میکنی ناراحت نباش❤️

عزیزدلمممم میفهممت🥲زندگی همیشه اونطوری که میخوایم نمیگذره ولی تو دختر قوی ای هستی من میدونم دوباره ...

من میخام حال اونو بهتر کنم نمیخام به گذشته فکر کنه داغونه باشه 

حتی حاضرم خودمو بد جلوه بدم که بگه گور باباش و خوشحال باشه