caravzm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 913 عنوان قهر و کار مهم 🤦🏻♀️ 199 بازدید | 3 پست با شوهرم قهرم سر صبحی هم قبل رفتن سرکار دعوا کردیم الان کار دارم میخوام زنگ بزنم ولی نمی خوام غرورم بشکنهههه وایییی موندم 1404/11/11 | 06:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلارهgelare عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 40 قهر چیه اصن! من پنج ساله دارم زندگی میکنم یه بار قهر نکردم.فقط باعث سردی روابط میشه.حرف بزنید باهم حلش کنید.
caravzm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 913 قهر چیه اصن! من پنج ساله دارم زندگی میکنم یه بار قهر نکردم.فقط باعث سردی روابط میشه.حرف بزنید باهم ح ... بابا سر صبحی با بچه کوچیک رفته آشپز خونه داد میزنه چرا ضرفا موندن آخه احمق آخه بیشرف ی چس کمکی نمیکنی من ربات نیستم ککک
گلارهgelare عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 40 بابا سر صبحی با بچه کوچیک رفته آشپز خونه داد میزنه چرا ضرفا موندن آخه احمق آخه بیشرف ی چس کمکی نمیکن ... عزیزم حق داری..اما حواست باشه قهر اصلا چیز خوبی نیست، عادی میشه براشون، الانم بنظرم کارش داری زنگ بزن.مگه دوست پسرته که میگی کوچیک نشم. شوهرته..