2777
2789
عنوان

شوهرم انگار بیمار روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 45 پست
به نظر نمیاد ،مشکلات همسرتون حل نشدنی باشه ،زیر نظر مشاور با تجربع احتمالا بتونید رفتارهاشون رو اص ...

وای از دست این مشاورا 

ای کاش مشاوری وجود نداشت 

از وقتی این مشاورها اومدن به بهونه ی اصلاح زندگی‌ها و ادمها،  مردم را کشوندن سمت خودشون و زندگی مردم بدتر شد و روابط داغونتر

شوهر شما روانی نیست دوست من فقط درونگراست و اخلاق هایی داره که که بر میگرده به تربیتش و تا خودش نخواد درست نمیشه. 

پس رها کن و روی رفتارهاش زوم نشو. به خودت و بچت توجه کن. پذیرش خیلی مهمه تو زندگی 

بپذیر همینه که هست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه موقع دعوا زنگ‌میزنه اقوام و سعی میکنه از من بد بگه حتی بع دروغ ..اونقد جلو خانوادش ازم بد ...

موقع پشیپونی زود نبخشش  ،یه چند روزی قهر کن  اصلا محلش نده   ممکنه بمرور دست از رفتارهای اشتباهش برداره  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
ولش کن ..فقط منی که شوهرم‌اختلال داره میدونم چ نر هایی پیدا میشه و هیچکس مثل من ازشون متنفر نیست

بقول  دوستمون  ، نگو اختلال ،بگو مشکل تربیتی  ،احتمالا خانواده و مادر درست حسابی نداشته و درونگرا و بی اعتماد بنفس شده ،سالها طول میکشه ولی میتونی درستش کنی  ،مثل تموم زنهایی که دارن زندگی میکنن فکر میکنی اونا همه  شوهراشون عالی ان ؟؟؟؟ نه   

وای از دست این مشاورا ای کاش مشاوری وجود نداشت از وقتی این مشاورها اومدن به بهونه ی اصلاح زندگی‌ها و ...

اینکه با کسی زندگی کنی که جرعت نکنی ابراز ناراحتی کنی چون زودرنجه و بزاره بره..نه تولدت واسش مهمه نه عروسیت نه جشنی نه شادی نه با خاحوادم ارتباط داره نه با خاحوادس..۵ سال یک مسافرت نرفتیم..رفتارای احمقانش که پیش دیگران تخریبم کرده و چت خصوصی ازم پخش کرده موقع دعوا ..ازش متنفرم و حرمت ها کاملا شکسته شده ..بارها هم کتک زده حتی از ماشین روشن پرتم کرده بیرون 

اینکه با کسی زندگی کنی که جرعت نکنی ابراز ناراحتی کنی چون زودرنجه و بزاره بره..نه تولدت واسش مهمه نه ...

واکنش تو ،وقتی این کارها رو میکرد  چی بود ؟؟؟ 

بقول دوستمون ، نگو اختلال ،بگو مشکل تربیتی ،احتمالا خانواده و مادر درست حسابی نداشته و درونگرا و ...

من اصلا زندگی هیچکس رو نمیبینم ولی این در حدیه که وقتی یکی میگه مهمون داریم فکر میکنم چ شوهر سالمی داره..دارم افسردگی میگیرم ..خاحوادس هم فقط با خودش ارتباط دارن و با من قطع ارتباطن..همیشه حس میکنم به خاطر پولش خودشو ول نمیکنن و یک درصد به من اهمیت نمیدن ..مطمئنم ازش سواستفاده مالی میکنن چون به شدت احساس گناه داره در برابر خاحوادش 

اینکه با کسی زندگی کنی که جرعت نکنی ابراز ناراحتی کنی چون زودرنجه و بزاره بره..نه تولدت واسش مهمه نه ...

ما هم زیاد خانوادمون اهل مسافرت نیستن. 

من خودم شخصا ده ساله مسافرت نرفتم و درگیر درس بودم و ازمون و گرفتاری ولی عاشق سفرم. دلم میخواد مدام در سفر باشم ولی گاهی گرفتاریها اونقدر زیاده آدم از سفرش میزنه اما دلیل بر این نیست که نخواد سفر کنه. 

این که عاشق تنهاییه زیاد روابط با آدمها نداره به خاطر درونگرایی اونه

آدمهای درونگرا زودرنج ترن رفتارهایشان منفعلانه تره وقتی ناراحتن قهر نمی کنن دوست دارن فاصله بگیرن. 

شما شناخت روی شوهرتون ندارین به نظرم

فقط،پخش چت خصوصی را نتونستم درک کنم چرا اینکار را میکنه؟ چرا حریم نگه نداشته؟

من چند روز قهر میکردم حتی دنبالم نمیومد همش خودم برمیگشتم گریه میکردم ..هیچوقت هم پشیمون نمیشد و میگ ...

اشتباه کارت همین بوده  ،وقتی قهر میکنی ،اگر یکسالم طول کشید نباید بری سمتش ،حتما باید اون میومد   ،خب  میدید  هر کاری میکنه   تو میبخشیش  اونم  گستاخ تر میشد   ،

ما هم زیاد خانوادمون اهل مسافرت نیستن. من خودم شخصا ده ساله مسافرت نرفتم و درگیر درس بودم و ازمون و ...

منم تنها مشکلم‌ اینه اونقد رفتار اجتماعی بلد نیست که موقع دعوا مثل احمقا رفتار میکنه و مثل یک بچه دنبال متهم کردن منه و پناه میاره به مامانش یا به خاحواده من ..خصوصی ترین حرفا رو میزنه ..به شدت دخترانه رفتار میکنه ..انگار هیچ تکیه گاهی نیست خیلی تنها شدم بعد ازدواج..پدرش پیام منو جواب نمیده ولی این اصلا واسش مهم نیست  

اشتباه کارت همین بوده ،وقتی قهر میکنی ،اگر یکسالم طول کشید نباید بری سمتش ،حتما باید اون میومد ،خ ...

بعد ازدواج که چت هاشو خوندم فهمیدم مدام چیزای شخصی منو به مادرش میگفت و با مادرش اونقدر چت داشت که انگار زنو شوهر بودن با اینکه من دور بودم واونا باهم زندگی میکردن ..