2777
2789
عنوان

شوهرم انگار بیمار روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 45 پست
هم افسردگی داره هم کمبود توجه از سمت خودت انگار میخواد که خودا بهش بیشتر توجه کنی یه مدت این روش امت ...

بهش توجه که میکنم انگار من مردم اون زن ..از خودم بدم میاد ..انگار نقش جابجا شده خودم دارم دچار خلا میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان واقعا ازدواج این طوریه هر کسی رو میبینه از شوهرش ناراضیه؟

اکثر ازدواجا  همینن.  

از هر دو ازدواج،   یکیش به طلاق میرسه.  آمار طلاق شده پنجاه درصد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خانواده همسرت چجورین ..حامی پسرشونن

خانوادش انگار وجود ندارن ..مدام به ادم احساس عذاب وجدان میدادن ..ادمهای شادی نیستن همشون استرسی هستن ..مادرش شخصیت وایسته ای داشت و خودش اینو خراب کرده و لوس و منزوی

دوستان واقعا ازدواج این طوریه هر کسی رو میبینه از شوهرش ناراضیه؟

نه بابا وقتی راضی ان چیزی نمیگن فقط وقت ناراحتی حرف میزنن بعد بقیه به ازدواج بدبین میشن

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

ببین من خودم درگیر افسردگی متوسطم،  و واقعا حال همسرتو درک کردم، حالا کار بابقیه رفتاراش ندارم،  ولی اینکه گفتی میره تنهایی باماشین دورمیزنه چندساعت یا خونه مامانم نمیاد اینارودرک کردم. ادم افسرده حوصله هیچکارینداره،  بنظرم اول پیش ی روانپزشک برین داروبگیره بعد کم کم پیش روانشناس برین

خانوادش انگار وجود ندارن ..مدام به ادم احساس عذاب وجدان میدادن ..ادمهای شادی نیستن همشون استرسی هستن ...

شاید نیاز باشه همسرت دارو استفاده کنه اول ی مشاوره و دکتر برو ب نظرم ..ببین ریشه مشکل چیه ..اگه مقاومت کرد بعد تصمیمت رو بگیر ..تا حالا از جدایی حرف زدی ؟ واکنشش چی بوده

به نظر نمیاد ،مشکلات همسرتون  حل نشدنی باشه ،زیر نظر مشاور با تجربع  احتمالا بتونید رفتارهاشون رو اصلاح کنید ،فعلا به طلاق فکر نکن  بفکر اصلاحش باش  هیچ کس بی عیب نیست  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
به نظر نمیاد ،مشکلات همسرتون حل نشدنی باشه ،زیر نظر مشاور با تجربع احتمالا بتونید رفتارهاشون رو اص ...

مشکل اینه موقع دعوا زنگ‌میزنه اقوام و سعی میکنه از من بد بگه حتی بع دروغ ..اونقد جلو خانوادش ازم بد گفته دیگه قطع ارتباط کردن ..موقع کوچک ترین حرفی میگه یک لحظه ازت متنفر میشم ..کلا ثبات نداره و چند دقیقه بعد پشیمون میشه ..همه دارن به خودم شک میکنن ..نمیدونن من چقدر باید سکوت کنم و بسوزم و بسازم😭