2777
2789
عنوان

شوهرم انگار بیمار روانیه

810 بازدید | 45 پست

از وقتی ازدواج کردیم هیچ تمایلی به مسافرت نداره و اصلا با دیگران رفت و آمد نمیکنه در عوض انگار تحمل خودشو و منو نداره و مدام باید تو خیابون ها با ماشین دور بزنه تا نترکه از تنهایی..مثل بچه های لوس تا یه چیزی میشه از خونه قهر میکنه و میره ساعت ها نمیاد ..انگار دلش میخواد من همش خونه پدرم باشم ..اصلا خونه پدرم یا دیگران نمیاد..میگه فقط کارم ولی بهانست انگار ترس و اعتماد به نفس پایینی داره ..موقع دعوا تمایل داره زنگ بزنه به دیگران و خشم های احمقانه و آبروریزی و پخش اطلاعات و حریم خصوصیمون رو داره و همیشه دنبال جور کردن سند و مدرکه ار من و تهدید کردن ..کلا بدبینه نسیت به همه چیز ..ازش متنفرم دعا کنید زودتر طلاق بگیرم دارم افسردگی شدید میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته ازدواج کردید؟از آشنایی نشد این خصوصیاتشو بفهمی؟

چرا همون موقع زیاد خونمون نمیومد ..اونموقع فهمیدم ولی گفتن خجالتی و پاکه ..بعد ازدواج پر گوشیش فیلم پ ورن بود و همش در مورد دخترای مردم بدبینی داشت و فهمیدم روانیه و فقط ای نبود وگرنه شناگر ماهریه