بچه ها امروز مریضم همش خابیدم . شوهرم گفت غذا از بیرون میگیرم . ولی حوصله ام سر رفته میخام آشپزی کنم . یه غذایی بگین که برا سرماخوردگی و گلو درد بد نباشه . بجز سوپ و مرغ . مرسی
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خار وسط ماهی رو جدا میکنم گوشتش رو چرخ میکنم پیاز هم چرخ میکنم مقداری میکو هم آسیاب میکنم بهش اضافه میکنم با فلفل و نمک و یه کم آویشن مثل کتلت سرخش میکنم با نارنج سرو میشود شوهرم عاشقشه
آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
دارم . تازه عروسم تا حالا استفاده نکردم 😆 دلم نمیاد 😁
😅😅😅امشب افتتاحش کن