2821
2789
عنوان

ایده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 62 پست
نه بابا طرز استفادشو بلد نيس ميده رو هوا از يكي بپرس سعي كن اولين بار مامانت خواهرت يكي پيشت باشه

وای من خودم اولین بار فرستادمش هوا😂😂😂

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
خار وسط ماهی رو جدا میکنم گوشتش رو چرخ میکنم پیاز هم چرخ میکنم مقداری میکو هم آسیاب میکنم بهش اضافه ...

خوشم اومدباید خوشمزه باشه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه اصلا بوی ماهی میگیره بو نمیده امتحان کن مزش عالیه

کلا ماهی دوس دارم ولی کتلتش نخورده بودم 

اگه میخوای بو ماهی بره بهش دارچین بزن 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
نه بابا فك كردم گذاشتي تو فريز  چي ميخواي اضلفه كني بهش

اها 😂 اخه بحث سر زودپز بود .  ما معمولا لوبیا رد میزاریم بپزه . بعد سیب زمینی نگینی و رب و نمک فلفل و آبلیمو اضافه میکنیم . پیاز داغم جفتمون دوس نداریم نمیکنم . شما چطور  درس میکنین؟ 

تو قابلامه گزاشتم . ایشالله ک بپزه 

لوبیات که پخت یکم رب گوجه تو روغن تفت بده با ادویه قاطیش کن خوشمزه تر میشه

من همیشه یدونه سیب زمینی هم نگینی خورد میکنم میرزم توشون تا لعاب بندازه غلیظ تر بشه 

اگه قارچ هم داشتی با رب گوجه یه تفت بدی اونم دیگه چه بهتر 

میشه یه خوراک لوبیای حسابی

لوبیات که پخت یکم رب گوجه تو روغن تفت بده با ادویه قاطیش کن خوشمزه تر میشه من همیشه یدونه سیب زم ...

مام همیشه همینجوری درست میکنیم با سیب زمینی . ولی تا حالا قارچ نریختم توش . خوشمزه میشه ؟ 

2824
2823
2791
2779
2792