2821
2789
عنوان

ایده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 62 پست
لوبیا چیتی دوس دارم . بنظرت دوساعته می پزه ؟ الان برم بپزم ؟

زودپزنداری؟

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
الویه درست کن

سس چرب داره برا گلوش بده 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول در يخچالو باز كن بعد نخود فرنگي ذرت و گوشت و پياز و رب و سيب زميني و هويج و كلم قاطي كن بزار بپز ...

😀😀😀😀😀 من ازت خواهش میکنم دبگ تو همچین تاپیکایی وارد نشو . همش ضرره 😂😂

چطوریه ؟ 

خار وسط ماهی رو جدا میکنم گوشتش رو چرخ میکنم پیاز هم چرخ میکنم مقداری میکو هم آسیاب میکنم بهش اضافه میکنم با فلفل و نمک و یه کم آویشن مثل کتلت سرخش میکنم با نارنج سرو میشود شوهرم عاشقشه

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
لوبیا چیتی دوس دارم . بنظرت دوساعته می پزه ؟ الان برم بپزم ؟

الان بزارتا۹بخورین پخته

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
دارم . تازه عروسم تا حالا استفاده نکردم 😆 دلم نمیاد 😁

😅😅😅امشب افتتاحش کن

ببین من میخوام اینو بپزم 

پیاز سرخ میکنم بعد سینه مرغ تفت میدم  توش لوبیا سبز میریزم تفت میدم رب و پوره گوجه و ادویه بعد اب میریزم میمونه مبپزه با برنج میخوریم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
2824
2823
2791
2779
2792