حقیقتو بگین چیکار میکنین شوهرتون بهتون خیانت کنه چت هاشو با زن دیگه ببینید احتمالا رابطه جنسی هم داشتن دختره نوشته بود دلم واسه بوی تنت تنگ شده دلم میخاد صبح تا شب بغلت کنم فقط بوت کنم شوهرمم نوشته بود دلم برای همه چیت تنگ شده دلم واسه لبات تنگ شده حرفای عاشقانه بهم زده بودن ۷ ماهه عروسی کردم ۲۰ سالمه یه درصدم فکر نمیکردم بهم خیانت کنه آدم خوبی بود اما قلبم تیکه تیکه شد فهمیدم دو روزه فهمیدم به روی خودم نیوردم میخندم ک شک نکنه از تو دارم ميميرم مدرک محکم تری پیدا کنم جای من بودین هیچوقت نباشین اما بودین چیکار میکردین خواهرانه کمکم کنین خیانت توجهی نداره اگه کم محبت کردم باهام حرف میزد اگه هر مشکلی داشت بهم میگفت من درست میکردم نه خیانت کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
من دو هفته پیش بعد ۱۷ سال یه چت دیدم ،باورم نمیشد شوهر من اصلا اهلش نبود،ولی یه چت معمولی احوالپرسی و ایتجور چیزا بود.شوهرم تو حموم بود رفتم همونحا افتادم تو حموم ،تا دو روز میزدمش ،تمام دستامو پاهام درد میکرد منو برد بیمارستان.گفت دو سه روزه اشنا شدم،دیوونه شده بودم ولی من امسال کلا شوهرمو ول کرده بودم حتی رابطه دو ماه دو ماه،محبت توجه هیچی هیجی .