2777
2789
عنوان

خیانت کنه شوهرتون چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 23 پست

ازونروز خیلی عوض شده،واقعا کار خدا بود که اتفاقی چتو دیدم ،میگه خدا رو شکر دیدی.شوهر من خیلی به ادما کمک میکنه میگه دعای خیر مردم بوده که من دستم رو شده و جلوتر نرفتم .هزار بار گفت گوه خوردم کسی که هیچوقت معذرت خواهیم نمیکرد.من فعلا نبخشیدم ولی مجبورم ببخشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم یا تعهد بگیرم ازش یا طلاق بگیرم بین دوراهی موندم

تعهد که جلوی چیزی را نمیگیره تا آخر عمر باید مراقبش باشی که خطا نکنه. مخصوصا اگر رابطه عاطفی عمیق با طرف برقرار کرده باشه سعی میکنه زیرکانه تر عمل بکنه، فقط حواست را حسابی جمع کن اگر ترس از دست دادنت داشته باشه شاید دیگه خطایی نکنه. وقتی بهش بگی اول دست پیش میگیره اگر شما را قاطع ببینه به غلط کردن میوفته اگر فایده نداشت میگه خودم را میکشم (اینا مراحلیه که همه خیانتکارا بعد از خیانت طی می کنند)

تعهد که جلوی چیزی را نمیگیره تا آخر عمر باید مراقبش باشی که خطا نکنه. مخصوصا اگر رابطه عاطفی عمیق با ...

نمیگه این شوهری ک من میشناسم طلاقم بگیرم براش مهم نیست خوشحالم میشه ک راحت حرف میزنه با دختره 

2790
2778
2791
2779
2792