2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که ازدواج میکنن تو سن ۴۰سالگی دیگه دختر نیستن پیر زنن آدم خیلی باید حماقت کنه تو سن ۴۰سالگی ب ...

چقدر کوته فکر 

قبل از صحبت فکر کنید بعد منتقل کنید

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

اونایی که دیر ازدواج میکنن بحثشون جداست الان دخترایی که از خانواده های سرشناس هستند پولدار هستند رو ...

دقیقا همین دخترا دیر ازدواج میکنن 

هر چه سطح سواد و فرهنگ پائینتر، سن ازدواج هم پایینتر

ولله بتونمم بازمیارم چه اشکالی مگه دارهخدا هروقت پریودی رو برید یعنی دیگه زن تو پیری رفته العان اصلا ...

چه باحالی تاپیکات را میخونم کاش منم مثل تو صبور بودم وسومی میاوردم البته فکر کنم ماشلله سلامتین داری

دوستان من خودم مادرم سن دار است، طوری که وقتی میومد دبستان دنبالم همکلاسی هام به من میگفتند چقدر مادرت پیره، یا میگفتند مادربزرگته؟ 

بعد همش با خودم میگفتم مثلا اگه من بشم فلان سن مامانم سنش میشه اونقدر، نکنه مامانم بمیره.... 

واقعا دوران خوبی رو نگذروندم

خواهشا اگه یکدونه بچه دارید دیگه بیخیال بچه داری تو سننن بالااا بشید، 

به این فکر کنید که اگه تو 40 سالگی زایمان کنید تو 70 سالگیتون،. بچه 30 سالتون باید بیاد براتون غذا بپزه،. دکتر ببره و.... 

انقدر خودخواه نباشید......... 

اونایی که ازدواج میکنن تو سن ۴۰سالگی دیگه دختر نیستن پیر زنن آدم خیلی باید حماقت کنه تو سن ۴۰سالگی ب ...

توروخدابااین حرفاتون دل مردمو به درد نیارین  یکم مهربون باشیم العان دیگه واقعادرکتون نمیکنم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بیچاره اون بچه که قراره اینهمه تفاوت سنی با پدرو مادرش داشته باشه!

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

دوستان من خودم مادرم سن دار است، طوری که وقتی میومد دبستان دنبالم همکلاسی هام به من میگفتند چقدر ماد ...

دقیقا بنظرم کار درستی نیست بچه فقد افسرده میشه وقتی میبینه پدرمادرش زیاد جوون نیستن

حالا ما که مادرهای جوان داشتیم برامون بهترین بودن؟ این حرفای کلیشه ای که میزنید واقعا روحیه کسی مثل ...

عزیزم من وقتی به مادر ای دانش آموزهام نگاه میکنم اونجایی که سنشون بالاتره ، معمولا خیلی بهتر بچه تربیت  میکنن

ضمنا وقتی به روز و شیک باشی اصلا مادر پیری به نظر نمیای 

من ۳۹ سالگی بچه دوممو به دنیا آوردم به هر کی میگم نوزاد دارم تعجب میکنن چون فکر میکنن هنوز ازدواج نکردم و مجردم