والا اسی یکی از بچه ها مامانش فکر کنم همین ۴۰ سال اختلافو داشت، باباش که دیگه کامل موهاش سفید بود اصلا خجالت میکشید بگه پدر و مادرمن میگفت مادربزرگ پدربزرگمن آخرم معلوم شد مامان باباشن
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اون یه دونه چه گناهی کرده تنهایی جور بکشه؟😂😂یکی دیگه باشه حداقل تقسیم وظیفه بشه کار واجب پیش اومد ...
عوضش خیالش راحته اکه همه دردسرا مال اونه همه ارثم مال اونه😂بعدم خیالش راحته فقط قراره غم و غصه و فکرای زندگی خودشو داشته باشه نه که فکر مشکلات خواهر برادرم اضافه شه به درداش.الان من داداش کوجیکم فوت شده.بزرگه هم بچش مریضه.والا که درد اینا منو کشته وگرنه که با خوب و بد زندگی خودم کنار میومدم
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
حالا ما که مادرهای جوان داشتیم برامون بهترین بودن؟ این حرفای کلیشه ای که میزنید واقعا روحیه کسی مثل من که هنوز نتونستم بچه دار بشم رو داغون میکنه، چه ضمانتی هست که آدما فقط توی سن بالا بمیرن شاید یه مادر ۲۰ ساله بمیره یا یه مادر ۴۰ ساله واقعا تاپیکت دلم رو شکست
باشه بابا تو بشین جلو اره من نمیخوام اون طوری باشم پس نه کار تو به من ربط داره نه کار من پس دخالت نک ...
خیلی خانما هستن که نتونستن تا 40 سالگی ازدواج کنن یا بچه دار بشن با حرف امثال تو بیشتر ناامید و غمگین میشن و دلشون میشکنه....بهتره قبل از حرف زدن یکم فکر کنیم... وقتی امکانش هست تو این سن بچه دار شد چرا حرفای ناامیدکننده میزنی
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞