به خود ایمان دارم به سنم شک دارم ۴۷ سالگی تازه برم دوباره آب بابا یاد بدم با بلوغ دختر ۲۰ سالم چکار ...
به سنت فکر نکن اگر شرایطش رو داری بیار چون دوست داری بیاری ولی سنت تو رو نگران کرده اگر نیاری مطمئن باش پشیمون میشی و همیشه گوشه دلت غصه ش رو میخوری بدون آمادگی هم باردار نشو از سه تا چهارماه قبل از بارداری فولیک اسید بخور با ویتامین دی ۳ اکثر کسایی که بچه مشکل دار دارن اکثرن بدون آمادگی باردار شدن این طبق شغلی که دارم و دیدم میگم خودمم یه فامیل دارم داخل ۴۱ سالگی بچه چهارمش رو اورد سه تا پسر داشت خیلی دوست داشت یه دختر داشته باشه الان دخترش ۲۰ ماهش هست پسر بزرگشم یه پسر ۲۵ ساله هست که دانشجو پزشکی هست خودش که خیلی راضیه میگه روحیه خودم و تمام اعضای خانواده م عوض شده ۱۰۰ بار برگردم عقب بازم پشیمون نمیشم کلی هم زن داداش ۴۰ ساله منو که سه تا پسر داره رو تحریک میکنه بابا حامله شو دختری بیاری اگر ۴۵ سال به بالا بودی میگفتم نه برا چیته ولی ۴۰ سال خدایش سن زیادی نیست
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
جوانی فقط انرژیشوداری،ولی حوصله وتجربشونهههمن اینوبه عینه دیدم
با مطالعه و تحقیق به دست میاد
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.