2777
2789

بچه دار شدن تو سن بالا بنظرم بهتره چون پخته تر وصبورتری زود از کوره درنمیری 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اینکه میگید مثل قدیما اون قدیما بود که روش زندگی فرق داشت مردم باهم مهربون بودن الان برادر به برادر ...

منظورمو متوجه نشدید ظاهرا

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر اغلب مردم همه چی و همه کار اشتباهه 

باید خودت شرایطت رو بسنجی و اقدام کنی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه والله مادر ۵۰ ساله شبیه ۲۰ ساله نیست اغراق نکنید الان اکثرا بوتاکسی فیلری و تزریقی هستند که یه چن ...

قیافه ها جوونه ولی وضعیت بدنی چه زن چه مرد تو ۲۰ سالگی و سی سالگی بشدت با ۴۰ و ۵۰متفاوته من خودم ۳۵ سالگی مادر شدم ولی متعصبانه نگاه نمیکنم وقتی تو چهل سالگی مادر میشیم بچه بشه بیست سالش رسیدیم به ۶۰ سالگی اون باید فکر اینده و کارش باشه هنوز به ثبات نرسیده تو زندگیش ولی بخواد نخواد درگیر مشکلات سن بالای پدر و مادر میشه اون همراهی که باید ازشون ببینه رو نداره حالا هرچقدر بریم پوستمونو بکشیم هیکلمونو جراحی کنیم باشگاه بریم ولی فشار خون و آرتروز زانو خودشون از راه میرسن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مامان من بچه سوم رو چهل سالگی اورد

خب ببین الان مامانم پنجاه سالشه بابام شصت و صدر درصد معلومه ک دیگه حوصله بچه ندارن تحملشون کم شده و بچه تو این سن خیلی نیاز ب توجه داره ک نمیتونه دریافت کنه

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

دوربگردم ممنونم

بهت درخواست دادم خاهری🥰

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

یه جوری گفتن اشتباهه و فلان انگار 40 خیلی زیاده!!!!

الان ملت اکثرا حدودای 30 ازدواج می کنن  35 اولی رو میاره 40 دومی رو 

الان مثل قدیم نیست که ادما زودتر پیر و شکسته بشن... خانمای 60 ساله دیگه فرق زیادی از نظر ظاهری 40.45 ساله ها ندارن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

بحث تنها اون نیس بچه ۱۸ سالش باشه مامانش میشه ۵۸ سالش بنطرت ظلم نیس ب بچه

عزیزم سن ازدواج ک رفت بالا چی؟؟

وضعیت اقتصادی چی 

خو ۳۰ساله ها پول ندارن چ برس ب ۲۰سال ها

همون ۴۰ساله ها باید بیارن 

بخدا وضعیت اقتصادی روز ب روز بدتر صفر 

تا بیای ی لیسانس بگیری ک العا لازم تو این دوره زمونه 

بعد بیایی ی کیس خوب پیدا کنی برای ازدواج 

بعد بیایی اقدام ب بارداری کنی 

ناباروری هم زیاد شده

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

عزیزم سن ازدواج ک رفت بالا چی؟؟وضعیت اقتصادی چی خو ۳۰ساله ها پول ندارن چ برس ب ۲۰سال هاهمون ۴۰ساله ه ...

من کاری ب اونا ندارم ولی ظلم در اون صورت بچه دار نشن بهمره ۶۰ سالگی طرف بیوفته بمیره بچه ۲۰ ساله میمونه یتیم

من شب بیداری میکشم پولم دارم ولی نمیدونم بچم ده سالش بشه من ۵۰ احساس ناراحتی نمیکنه؟ دکتر هلاکویی که ...

دکتر هلاکویی برای زندگی ما تصمیم نمیگیره. اگر از نظر مالی جسمی و روحی کسی اوکی هست خیلی ام خوبه البته با انجام تمام آزمایشات لازم.