2777
2789

من و همسرم هر دو ۴۰ سال داریم 

یه دختر ۴ ساله دارم و یه پسر ۴ ماهه 

فعلا که مشکلی نیست تا بعد هم خدا بزرگه😅

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خداییش افغانی ها خیلی میارن ایرانی ها بترکونه الان ۴ تا مگر چند قلو زایی داشته باشند

ایلان ماسک فرزند 13 امش چندروز پیش بدنیا اومد /حالا سبلیریتیها و پولدارهای ما یا ازدواج نمیکنن یا بچه دار نمیشن /از امریکایی بودن فقط سگ و گربه نگهداشتن یاد گرفتیم /////وزیر جوان ترامپ که چندروز پیش وزیر شد 6 تا بچه داشتند با اختلاف سنی فکر کنم دوسال

ادعای باکلاسی  پدر مردمو دراورده

درد بچهامم بخوره به جونت دختربزرگم کارمند شرکت دیزل خودرو و ارایشگرتاتو کار وخیاطه دخترای دوقلوم ی ...

خودتو ناراحت نکن اینا فکر میکنن همه مثل خودشون میمونن

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

اره بابا ۴۰ سال چیزی نیس . زن عموی من آورد الان رفیق تنهاییش و عصای دستشه هممون دوسش داریم خیلیم خوبه اتفاقا میگه اون دوتا بچمو جون بودم و بی تجربه دعواش میکردم و اعصاب نداشتم ولی اینو کاریش ندارم 

اره از مادری ک دارن کاملا مشخصه وضع بچه هات ..

حالا عزیزم بنده خدا چکار به شما داره ده تا بیاره بیست تا داشته باشه مگه به من و شما آسیب زده ؟

خیلی از شهر ها هستن تعداد بچه هاشون زیاده زودم ازدواج میکنن دیگه هر جایی فرهنگ و رسوم خودش رو داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ایلان ماسک فرزند 13 امش چندروز پیش بدنیا اومد /حالا سبلیریتیها و پولدارهای ما یا ازدواج نمیکنن یا بچ ...

تآ ابددددد حقققق برا همینه که ما جهان سومیم.  مردم بجا بچه ترجیح میدن سگ و گربه بزرگ کنن که چن برابر بچه خرج و مخارج داره

منم فرصت نمیکنم بیام یا فرصت سالی یبار تاپیک زدنم‌ندارم زندگیا فرق میکنه ممکنه صرفا فقط دنیا میاره م ...

اینکه میگید مثل قدیما اون قدیما بود که روش زندگی فرق داشت مردم باهم مهربون بودن الان برادر به برادر رحم نمیکنه چطور همیچین چیزی میگید

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

هر وقت تو سایت میبینمت از زندگی پشیمون میشم بسکه نفرت انگیزی فقط بلدی پس بندازی همین امثال بچه های ش ...

دایی من ۹تابچه داره وکفاشه 

بچهاش هر۹تاشون دکترومهندسن همشوووون

https://daigo.ir/secret/41700181532

نمیشه واسه همه یک نسخه پیچید من عمم و شوهر عمم وقتی 40 بودن بچه دار شدن به این بچشون بیشتر از همه رسیدگی میکنن حوصلشونم بیشتر شده شوهر عمم تا قبلش دور بچه ها نمیرفت الان همیشه مراقب این بچشه