2777
2789
عجب متاسفم چرافکرمیکنید افغانیها فقط بچه زیاد میارنخیربا افتخاربختیاریم

خوب خداییش افغانی ها خیلی میارن ایرانی ها بترکونه الان ۴ تا مگر چند قلو زایی داشته باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهه واقعا نیم قرن تفاوت سنی که این وسط هست چی میشه اون قدیم بود که والدین ذهن و جسمشون ارامش داش ...

خوب یعنی کسی که تو سن ۴۰سالگی ازدواج میکنه باید حسرت اولاد به جیگرش بکشه؟ 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بعدم یه دوستی داشتم 23 سالگی بچه دار شد و شوهرش عقیده اش این بود که اختلاف سنی بچه با پدر مادر کم باشه و یه میوه واسه بچه ها نمیخرید و دائما هم زنو شوهر دعوا داشتن دو تا بچه ها هم شیر به شیر خورد و خوراک افتضاح 

ولی دوست دیگه ام سی سالگی باردار شد قشنگ با ارامش دعواهای اول ازدواج رو با شوهرش کرده بود و با اعصاب اروم بچه دار شد و همه جا بچه رو میبرد تفریح خورد و خوراک عالی 

یه پدر مادر تحصیل کرده و پولدار واسه بچه خیلی بهتر از پدر مادر کم سن یا فقیر هست که اعصاب ندارن 

مخالف بچه دار شدن تو سن ۴۰ سالگی و تفاوت سنی بالای ۳ سال بین دو فرزند

من ۳۶سالم بود دخترم دنیا اومد

یعنی نمیشه سه سال بعد ی بچه دیگه دنیا بیارم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
خوب یعنی کسی که تو سن ۴۰سالگی ازدواج میکنه باید حسرت اولاد به جیگرش بکشه؟

نه عزیزم اون عزیزمون تو ۴۱ سالگی اقدام میکنه فرزند نازنینشو بدنیا میاره دومی رو هم خواست پشت بندش میاره ماست هارو قاطی قیمه نکنید لطفا 

عزیزم من متولد ۵۷ تم سال ۸۲ ازدواج کردم.خدارو شکر....خدا نگهدارشون باشه...از چشم بد بدور. ۴ تا بچه ...

توب بچه های بزرگ تر شما در آینده مثلا ۱۰ سال دیگه میتونن همراه شما برای فرزند چهارمتون بزرگی کنن شرایط شما فرق داره و خوبه 

ببخشید دکنر هولاکویی مخالف چیه؟

هلاکویی کلا سواد نداره روانشناس زرد از اوناست که میگه زنا تاریخ مصرف دارن برای ازدواج و بچه دار شدن خودشم بیست تا زن طلاق داره و روانیه و بی اخلاق به یکی از فامیلای متاهل ما پیشنهاد دوستی داده بود

نظریف نیست عزیزم عمل ها تا چند وقت ماندگاری داره اکثرا یا برمیگرده یا طدف میکشه یا هزار تا عوارض دار ...

بحث اصلا چیز دیگه اس...

اول اینکه عمر دست خداست چه تضمینی هست یه مادر ۲۰ساله براثر حادثه فوت نکنه؟ یا مادری که ۴۰سالگی مادرشده تا۱۰۰/۹۰سالگی عمر نکنه؟؟

واقعا اینا چیزی نیست که برای همه نسخه کلی پیچید اصلا نمیشه گفت چی درسته

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
به شرع مربوط نمیشه به اخلاقیات مربوطه

من زندگی خودمو دارم  دامادم ودخترمم زندگی خودشونودارن 

درباره تعداد بچه فقط من وهمسرم هستیم که تصمیم میگیریم وکاملا شخصیه 

https://daigo.ir/secret/41700181532