2777
2789

صفحه اولو فقط خوندم کاربرا گفتن نه مادربزرگ میشی بجا مادر و... الان که سن ازدواج رفته بالا این حرفا دیگه معنی نداره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

بیکاری

اخه سنت مناسب بچه دوم نیست

تو این سن باید از داشته های زندگیت که بدست اورده لذت ببری نه اینکه پیش پیش کنی و پوشک عوض کنی

⁦♥️⁩

رسیدگی به بچه واقعا حوصله میخواد ولی باز شرایط روحی جسمی خلقی و مالی همه یکی نیس شاید شما بتونی و اوکی باشی ولی یه فرد ۳۰ ساله ۳۵ ساله کشش بچه دوم نداشته باشه 

من خودم شخصا دیگه حوصله بابا اب داد و ندارم دوباره بیام یاد یدم 😶😂حالا شب بیداری ها دندون و واکسن هیچی بارداری و زایمانم هیچی همین مدرسه اعصاب میخواد 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
مادرم همیشه با خواهر اولم خیلی خوبن. مثل دو تا دوست. با من اما همیشه یه غریبه . یه نامحرم. یه دشمن. ...

چقدر حرفت درسته 😔 

مامان منم با خواهرم خیلی صمیمیه با من اصصصلا ، تلفنی هم حرف میزنیم باید از کارام ایراد بگیره و غر بزنه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

ی سری موقع نظر دادن اصلا دهنشون بازه مغزشون بسته!!

یعنی فکر نمیکنید شاید کسی دیر ازدواج‌ کرده و الان تازه میحواد بچه بیاره و این ریکشن به حرف استارتر ممکن اذیتش کنه‌؟

هرچند  منظور اسی بچه  دوم بود ولی وقتی شما میگید دوم‌مادر بزدگشی یا بچه ال بل و فلان... اونکه میخواد بچه اول تو این سن بیاره نابود میشه!!

ی سری موقع نظر دادن اصلا دهنشون بازه مغزشون بسته!!یعنی فکر نمیکنید شاید کسی دیر ازدواج‌ کرده و الان ...

اکثرا بچه هستن و‌نمیفهمن چی میگن ،اسی هم باید شوهرش تصمیم بگیره ،قاطی یه مشت بچه دبیرستانی معلومه چه جوابی میشنوه ،اینایی که راجع به فاصله سنی حرف میزنن خیلیاشون خودشون‌مطلقه ان و اینجا میشن صاحب نظر اختلاف سنی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بنظرم بهترین سن بچه‌دار شدن  بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی هس هم پدر مادر به درک بالایی رسیده‌اند ، هم تنش بین پدر و مادر کمتره و هم از لحاظ درآمد و زندگی دیگ مشخص هست چقدر دارن  و شخصیت هر دوتا ثابت شده هست ، بعدش اینقدر سرعت گذر زمان سریع شده ک یه سال مثل یه ماه میمونه ، نمیشه این سال و ماه ها رو با گذشته مقایسه کرد  پس نمیشه فرد ۴۰ ساله الان رو با ۴۰ساله قدیم مقایسه کرد 

حالا ما که 30 سالمون میخوایم بچه دارشیم یعنی ما هم مادربزرگ حساب میشیم😑

بابا اینقد ریپلای نزنید دیگ گفت ۴۰ ساله منم نظرمو گفتم تمام 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت