2777
2789
عنوان

خونوادم ازم خسته شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست
از جیب همونا مفت میخوری که میری رو اعصابشون. یک ماه برو سرکار بعد بیا این پستای چرتتو بخون. افسردگی ...

واقعا چطور به خودت حق میدید که اینطور صحبت کنید؟ از جیب شما میخورن یا شما علم این صحبت ها رو دارید که با جسارت و پر رویی اینطور صحبت میکنید معلوم نیست از کجا آسیب دیدی که عقدشو سر این بنده خدا که نمیدونی اصلا کیه داری خالی میکنی متاسفم

مرسی ممنون واقعا از درکت یکی مثل شما یکی هم مثل این کاربر ببینید چطور صحبت کرده ترجیح دادم جوابشو ند ...

عزیزم ناراحت نشو لحنش شاید بد بوده ولی اینکه میگه خودت رو با کار سرگرم کن خیلی درسته

من خودم تو اوضاع خیلی خیلی بدی هستم و واقعا حقمه افسردگی شدید بگیرم ولی اینقدر خودم رو با کارای مختلف مشغول میکنم گاهی دوستام بهم میگن چقدر قوی هستی میگم قوی نیستم من حتی وقت ندارم بشینم به حال این روزام گریه کنم وقت برای افسردگی و نشخوار ذهنی ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نشو لحنش شاید بد بوده ولی اینکه میگه خودت رو با کار سرگرم کن خیلی درستهمن خودم تو اوضاع ...

خب اوکی مگه من نمیپذیریم اینارو ؟ این چه طرز حرف زدنه مفت خوری و ... یکی افسردگی میگیره شاید انجام کوچیکترین کارها واسش سخته باید بهش گفت خرس گنده خودشیفته و آدم مزخرف ؟

اون امثال تو رو نمیشناسه با این مسخره بازیاتون زندگی دیگران رو سیاه میکنین

تاپیکتو خوندم همون ک گفتم امیدوارم خدا انقد بهت بده که حرص شش صبح سر کار رفتنتو سر بقیه خالی نکنی بی ادب

خب اوکی مگه من نمیپذیریم اینارو ؟ این چه طرز حرف زدنه مفت خوری و ... یکی افسردگی میگیره شاید انجام ک ...

نه حرفش مسخرس،مثل کسی که دور از جون معلول هست تو بزنی زیر گوشش به زور بگی پاشو حرکت کن،افسردگی هم همینطور جلوی حرکت ادمو میگیره منتها با دستای نامرئیش

میدونم با گریه ناخودآگاه میخوای زجرشون بدی و انتقام بگیری ولی هیچ فایده ای نداره بهتره از ی مشاور کمک بگیری

اگه شرایط مالیشو نداری میتونی با چت جی پی تی صحبت کنی حداقل همین صحبت کردن کمی از بار مشکلاتت کم میکنه

نه حرفش مسخرس،مثل کسی که دور از جون معلول هست تو بزنی زیر گوشش به زور بگی پاشو حرکت کن،افسردگی هم ه ...

مرسی آروم تر شدم تو هم افسردگیت در همین حده ولی سعی میکنی بهش با کار کردن غلبه کنی ؟ منظورم اینه چقدر تلاش میکنی خیلی زیاد ؟

من متوجه نمیشم یه چیزبپی هی تکرار میکنی تو پاسخ به بقیه 'انگار از قبل بهم گفته بودن' این جمله تکراری ...

یه جمله رو واسه دو نفر کپی کردم چون جوابی که میخواستم بدم یکی بود چی مبهمه؟ گفتم چون از قبل باهام رفتار خوبی نداشتن تجربه خوبی ندارم

برومامان منم به همین بهونه زندگیمو به گند کشید

تاپیکتو خوندم متوجه منظورت نشدم من بهونه ندارم و نمیخوام زندگی کسی رو به گند بکشم با کارایی ک تعریف کردی راستش الان متوجه نشدم ناراحت شدم کمی

تاپیکتو خوندم متوجه منظورت نشدم من بهونه ندارم و نمیخوام زندگی کسی رو به گند بکشم با کارایی ک تعریف ...

چه ربطی به شما داره؟

پرسیدی مامانت چجوری زندگیتو به گند کشیده گفتم تاپیکو بخون

لایکم نکنید لطفا