افسردگی شدید گرفتم همش گریه میکنم آروم قرار ندارم چند بار با حرفاشون دلمو شکستن مونده تو دلم همش یادم میفته دست خودم نیست ، الان داداشم میگه بسه دیگه پاشو بریم درمانگاه حتما باید یکیمون یه چیزیش بشه ، میگه چند بار خواستم سرمو بکوبونم تو دیوار میگفت من میرم از خونه ، تقصیر منه؟ از قصد نمیکنم که حق دارن اینطوری بگن؟ یا من حساس شدم
ببین یجوری شده دست خودم نیست انگار از قبل بهم گفته بودن که تو خودتو میزنی به حال بدی واقعا حالت بد ن ...
حالا نشون بدی که باعثش اونان
اونا کاری میکنن برات؟
تو خودت باید بفکر خودت باشی
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ببینجلوشون گریه نکنخودت رو باید قوی نشون بدی.هرچی تو دلته رو بنویسسعی کن زیاد بری بیرون،در حد قدم زد ...
اتفاقا تو نا خود آگاهم با گریه کردن و نشون دادم حالم میخوام انتقام بگیرم ازشون تو ناخودآگاه انگار از قبل بهم گفته بودن که تو خودتو میزنی به حال بدی واقعا حالت بد نیست ، الان هی میخوام بهشون ثابت کنم باعثش شمایید واقعا حالم بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برو سرکار اونقد فکرت مشغول شه یادت بره افسردگی چیه. ببخشید این چیزا بخاطر بیکاری و مفتخوریه برو مستقل شو کرایه و قبضو خرج لباس و وسایل و. اینا بعد قدر خونه و غذای اماده و گرم رو میدونی
این طرز صحبت کردن که درست نیست از جیب شما میخورم میگی مفت خوری ؟ مشخصه درکی هم از افسردگی نداری امید ...
از جیب همونا مفت میخوری که میری رو اعصابشون. یک ماه برو سرکار بعد بیا این پستای چرتتو بخون. افسردگی نمایشی همش از مفتخوری و بیکاری ذهنه. افسرده واقعی نیستی فقط یه آدم خودشیفته و رومخ هستی
متوجهم تو چه شرایط بدی هستی،درد روحی مثل درد جسمی نیست چون دیده نمیشه فکر میکنن مشکلی نیستسعی کن روز ...
این افسردگی واقعی نیس نمایشیه و بخاطر همین بیرون نرفتن و بیکاری ذهن هس هیچ درگیر ذهنی نداره خودشو میزنه به افسردگی و ادا بازی بقیه بیان خرس گنده رو جمع و جور کنن