2777
2789
عنوان

خونوادم ازم خسته شدن

489 بازدید | 47 پست

افسردگی شدید گرفتم همش گریه میکنم آروم قرار ندارم چند بار با حرفاشون دلمو شکستن مونده تو دلم همش یادم میفته دست خودم نیست ، الان داداشم میگه بسه دیگه پاشو بریم درمانگاه حتما باید یکیمون یه چیزیش بشه ، میگه چند بار خواستم سرمو بکوبونم تو دیوار میگفت من میرم از خونه ، تقصیر منه؟ از قصد نمیکنم که حق دارن اینطوری بگن؟ یا من حساس شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی دعواتون میشه؟

دعوامون نمیشه نوشتم افسردگی دارم همش گریه میکنم چند بار بهم گفتن چرا گریه میکنی وقتی خیلی زیاد میشه میگن بس کن دیگه دوست دارم برن یجوری رفتار میکنن انگار خسته شدن

خب مگه دارو نمیخوری

یه دارو ضعیف داده تازه رفتم دکتر من خودم میدونم به یه جایی رسیده که از اینا خیلی حرصم میگیره اصلا انگار دوستشون ندارم زیاد حس میکنم هرچی ضربه خوردم از اینا خوردم اینا باعثش بودن این چیزیه که با دارو حل بشه؟

یه دارو ضعیف داده تازه رفتم دکتر من خودم میدونم به یه جایی رسیده که از اینا خیلی حرصم میگیره اصلا ان ...

اره روانپزشک برو برات دارو مینویسه الآنم اگر دوز پایینه مجدد برو بهش بگو تغییرش میده یا بیشترش میکنه

یه دارو ضعیف داده تازه رفتم دکتر من خودم میدونم به یه جایی رسیده که از اینا خیلی حرصم میگیره اصلا ان ...

ببین

جلوشون گریه نکن

خودت رو باید قوی نشون بدی.

هرچی تو دلته رو بنویس

سعی کن زیاد بری بیرون،در حد قدم زدن هم خوبه.

من تجربه کردم .

احساس میکنی تو خونه اضافه ای،نادیده گرفته شدی،خانواده ازت بیزارن.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم هرچی که هست بهش شاخ و بال نده سعی کن زود خودتو جمع و جور کنیاگه هم مشکلی وجود داره بینتون از ق ...

ببین یجوری شده دست خودم نیست انگار از قبل بهم گفته بودن که تو خودتو میزنی به حال بدی واقعا حالت بد نیست ، الان هی میخوام بهشون ثابت کنم باعثش شمایید واقعا حالم بده

سلام خب گریه نکن همینحرصت میگیره ناراحتی هر چی هستی گریه نکن چون اعصاب بقیه خورد میشه وزندگی براشون ...

ببین یجوری شده دست خودم نیست انگار از قبل بهم گفته بودن که تو خودتو میزنی به حال بدی واقعا حالت بد نیست ، الان هی میخوام بهشون ثابت کنم باعثش شمایید واقعا حالم بده