2777
2789
ی سری موقع نظر دادن اصلا دهنشون بازه مغزشون بسته!!یعنی فکر نمیکنید شاید کسی دیر ازدواج‌ کرده و الان ...

چون خودشون 17 ازدواج کردن 20 بچه دار شدنو 30 سالگی دارن طلاق میگیرن 

تنها افتخارشون اینه دخترشون زود شوهر بدن

این تاپیکا اصلا خوب نیست 

چرا اینطوری میگید ممکنه یکی مثل من ۳۵ساله باشه و مجرد 

مگه دلمون میخواست اینطور پیش بره 

کمتر دل بچزونیم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سری موقع نظر دادن اصلا دهنشون بازه مغزشون بسته!!یعنی فکر نمیکنید شاید کسی دیر ازدواج‌ کرده و الان ...

دقیقا مثل منی ک ۳۵سالمه ومجردم 

معلومم نیست کی بختم باز بشه؟ ؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چون خودشون 17 ازدواج کردن 20 بچه دار شدنو 30 سالگی دارن طلاق میگیرن تنها افتخارشون اینه دخترشون زود ...

تو ژاپن ،کره جنوبی ،اسپانیا ،سوئد سن ازدواج ۳۵ تا ۴۲ هست ،تو ویکی پدیای انگلیسی میتونید ببینید ،اونوقت اینجا آمار طلاق فاجعه شده چون سریع ازدواج میکنن 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

الان سن ازدواج بالا رفته.اونوقت دیگه هیچ کدوم این خانوما نباید مادر بشن؟چه حرفیه؟اتفاقا تجربه به من ثابت کرده ادم تو سن بالا بچهءبهتری تربیت میکنه.چون از اون خامی و هیجان بیرون میاد.هر سنی مزایای خاص خودش رو داره.وقتی خدا این توان رو برای خانم قرار داده پس حتما میتونه بچه بیاره و پرورشش بده

منم ۴۰شدم الان بچه هامم یکی بیست یکی یازده ولی دیگه حس میکنم قوای بدنم نمیکشه از چهل به بعد باید بیشتر هوای خودتو داشته باشی خوابت خوراکت استراحتت آرامشت مهم تره

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

والا دکتر زمان و بهداشت هر وقت میرم بیشتر زنانی که مراجعه میکنند و باردارند زنان 40 ساله هستند

دوره ی الان این جوری شده

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

من بالای چهلم دیر ازدواج کردم و بچه هم نخواهم داشت نمیشه نسخه یکسانی پیچید چون خیلیا زود ازدواج کردن و هرسالم زاییدن از نظرشون ما خیلی پیریم😄 ولی هرکسی میتونه و فرصت و حوصله و امکاناتشو داره و از همه مهمتر زندگی و یارش خوبه که تحت نظر پزشک یچه بیاره عالیم هست

الان بچه زیاد هم اعصاب میخواد هم پول هم از آینده ایران ترسناکه من دوتا دارم ۲۶ سالمه سومی رو دوست دارم شرایط هم داریم ولی از آینده می ترسم دیگه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من و مادرم ۴۰ سال اختلاف سنی داریم 

ناشکری نمیکنم ولی کاش یکم زود تر اقدام میکردن(البته بنده فرزند چهارمم) وقتی بابام میومد مدرسه همیشه خجالت می‌کشیدم همه میگفتن بابابزرگته یا این باباته؟ انقد بغض میکردم ولی به روی خودم نمیاوردم یه بار نشستم جلوی مامانم گریه کردم گفتم من خجالت میکشم از اینکه تو مامانمی همه دوستام مامانشون جوننن ولی تو. چی 

هیچوقت یادم نمیره خیلی کار بدی کردم 😔😔

ولی در هر صورت هر چی خودتون صلاح میدونید بچه که بزرگتر بشه براش مهم نیست اختلاف سنی