2777
2789

دوستان به هیچ وجه ارتودنسی نکنید تورو خدا گول تبلیغات دکترا رو نخورید که میگن ۶ماهه براتون ارتودنسی میکنیم.....

۱-شما بعد اتمام ارتودنسی دندوناتون به حدی زرد میشن که حالتون بد میشه نگاشون کنید جوریکه میرید سمت کامپوزیت و لیمنت، اصلا هم ربطی به بهداشت نداره حتی اگه روزی ۱۰ بار مسواک بزنید بازم زررررررد میشه

۲-تمام دندوناتون میپوسن

۳-دندونای سالم رو میکشن یا بین دندونارو تراش میدن که این جنایته

۴-درپایان ارتودنسی یه سیم میزنن پشت دندون تا آخر عمر چون ارتودنسی به راحتی برگشت داره و دندونا از حالت اولم بدتر میشن ،نخ کشیدن مکافاته با اون سیم،نمیتونی هرچیزی هم بخوری چون میشکنه و کلی هزینه باید بابتش بدی

دکترا لذت میبرن از اینکه شما برید ارتودنسی کنید و دندوناتونو به فنا بدید تا همیشه یه پاتون دندانپزشکی باشه

درکل عزیزان میگم راحتی و سلامتی رو فدای زیبایی نکنید(هرچند دندون زرد پوسیده فک نکنم زیبا باشه)

فقط کسایی که ناهنجاری فک دارن وناچارن باید برن ارتودنسی ،نه اینکه هرکی بخاطر یه دندون کج پاشه بره ارتودنسی کنه تا دوسال بعدشم مطمئنم پشیمون میشه

من خودم مشکل زیادی نداشتم والان به شدت پشیمونم دوستان خواستم خواهرانه شمارو هم آگاه کنم تا مثل من تو دام تبلیغات نیوفتید که ۶ماهه تموم میشه و فلان ......

میدونم الان یه سریا میان میگن نههههه ما ارتودنسی کردیم راضیم و فلان دقیقا منم گول همین حرفارو خوردم ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

برای بعدش که زرد میشه پاکسازی میکنن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

وا

پس من دندونای خوشگلمو از کجام در اوردم 😂😂

ولی حالا ۶ ماهه رو نشنیدم🤔کلا پروسه ارتودنسی زمان بره و کف تایم ۱ سال و نیمه. تا نتیجه عالی بدون بازگشت بگیری

۱- وقتی ارتودنسی میکردم دکتر مجابم کرد همه دندونامو ترمیم کنن و هرروز برای گردش خونه لثه هام ۲۰ دقیقه مسواک بزنم که عملا سفید ترین حالت دندونامو بعد ارتودنسی تجربه کردم

۲- همه دندونا قبل ارتودنسی باید ترمیم شن و دکتر مجاب میکنه

۳- برای افرادی که فکشون کوچیکه دندون میکشن تا جا باز شه و دندون ها بهم ریخته نشن و زود بر نگردن

۴- ی سیم پشت دندون میزنن که تا عمر داری دندونات بر نگرده. سیمه چسب خورده و در نمیاد هیچوقت غذاییم بین دندون نمیمونه

ارزو های بزرگ ، 

وا پس من دندونای خوشگلمو از کجام در اوردم 😂😂 ولی حالا ۶ ماهه رو نشنیدم🤔کلا پروسه ارتودنسی زمان ...

گفتنش آسونه عزیزم ،نخ کشیدن با اون سیم مکافاته ،ارتودنسی اگه خوب بود که برگشت نداشت

حرفات درسته اما من دندونم خیلی بهم ریخته هست نمیدونم چیکار کنم

عزیزم اگه سفیدن کاریشون نداشته باش چون بعد ارتودنسی که زرد بشن دلت برا همون دندونای کج ولی سفید خودت تنگ میشه،اگر هم میتونی این سختیارو تحمل کنی ارتودنسی کن

اگر خیلی باشون مشکل داری همون دوتارو میتونی با کامپوزیت درست کنی حداقل بقیه دندونات حفظ میشن

کامپوزیت روی جلو با عقب بودن دندون هیچ تاثیری نداره

فقط روی رنگ تاثیر داره