دوستان به هیچ وجه ارتودنسی نکنید تورو خدا گول تبلیغات دکترا رو نخورید که میگن ۶ماهه براتون ارتودنسی میکنیم.....
۱-شما بعد اتمام ارتودنسی دندوناتون به حدی زرد میشن که حالتون بد میشه نگاشون کنید جوریکه میرید سمت کامپوزیت و لیمنت، اصلا هم ربطی به بهداشت نداره حتی اگه روزی ۱۰ بار مسواک بزنید بازم زررررررد میشه
۲-تمام دندوناتون میپوسن
۳-دندونای سالم رو میکشن یا بین دندونارو تراش میدن که این جنایته
۴-درپایان ارتودنسی یه سیم میزنن پشت دندون تا آخر عمر چون ارتودنسی به راحتی برگشت داره و دندونا از حالت اولم بدتر میشن ،نخ کشیدن مکافاته با اون سیم،نمیتونی هرچیزی هم بخوری چون میشکنه و کلی هزینه باید بابتش بدی
دکترا لذت میبرن از اینکه شما برید ارتودنسی کنید و دندوناتونو به فنا بدید تا همیشه یه پاتون دندانپزشکی باشه
درکل عزیزان میگم راحتی و سلامتی رو فدای زیبایی نکنید(هرچند دندون زرد پوسیده فک نکنم زیبا باشه)
فقط کسایی که ناهنجاری فک دارن وناچارن باید برن ارتودنسی ،نه اینکه هرکی بخاطر یه دندون کج پاشه بره ارتودنسی کنه تا دوسال بعدشم مطمئنم پشیمون میشه
من خودم مشکل زیادی نداشتم والان به شدت پشیمونم دوستان خواستم خواهرانه شمارو هم آگاه کنم تا مثل من تو دام تبلیغات نیوفتید که ۶ماهه تموم میشه و فلان ......
میدونم الان یه سریا میان میگن نههههه ما ارتودنسی کردیم راضیم و فلان دقیقا منم گول همین حرفارو خوردم ......