2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 99 پست
آخه به اون چه؟ 😳 والا من تا به حال یکبار تو اداره مال و پول شوهرم دخالت نکردم فوقش پیشنهاد دادم زش ...

خب وقتی یه پتانسیل افزایش درامد داشته باشین زیر خونتون، بعد نتونین از پولش استفاده کنین، چه حسی بهتون دست میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار داداشم خونه نبود

قبض ابو برداشت اورد پایین با سرصداااا.منم حامله بودم ی کلمه‌نحرفیدم نزدیک بود گریم بگیره:(((

چقد بده انقد کم زبونم

گف ک همش نمیشه ک ما بدیم. شوهرم رودربایسی داره روش نمیشه بهتون بگه

درحالی ک شوهرم چندبارگفته بود بده پرداخت کنیم.داداشم گفته بود ن.میدم چند ماه زیاد ک شد نصفشو بدین

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
بالاخره رضایت زنش هم مهمه دیگه😉تودوسداری خواهرشوهرت بیاد یه طبقه ازخونه شمارو بگیره برای خودش بشینه ...

ن والا... ولی وقتی ازقبل‌ طی کردن...

یک طرفه س کاملا. بدیش اینه خ زبون دار و حریفه منم کم زبون و نجیب:( مثلاخواهرشوهرمااا ازش میترسم🤣 ...

ای جان دلم عزیزم. چه خواهرشوهرمهربونی. توام مث یکی ازخواهرشوهرای منی. جاریم میبندتشون به زگبارفحش خواهرشوهرم حرفی نمیزنه که نکنه سرداداشش دربیاره جاریم

جامون برعکس‌شده میبنی‌تورو خدا همه میان میانلن از مادر و خواهرشوهر... ما از...🙄

منم مثل تو پنج سال جام با زنداداشم عوض شده بود و هربار منو میدید یجوری آتیشم میداد؛تا اینکه شوهرم از سادگی و بی زبونی من صداش در اومد و منم طی یک حرکت جانانه حالیش کردم که تا حالا روی خوب منو دیدی باش تا از این به بعدو ببینی.الآنم زیاد باهاش سرو کار ندارم.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
یبار داداشم خونه نبود قبض ابو برداشت اورد پایین با سرصداااا.منم حامله بودم ی کلمه‌نحرفیدم نزدیک بود ...

قبض آب و گاز مشترکه؟ خب تقسیم می کردین از اول مثل بقیه آپارتمانا

چطور فالگوش ایستاده ولی اشتباهی شنیده اونم حتما ناراحته یه چیزایی شنیده دیگه .ولی خب اون داره تمام سعیش میکنه ک شما بلند بشی .شما هم ب روی مبارک خودت نیار اگر مشکلی داره مشکل خودشه از 5 سال حقت استفاده کن خودتو بزن ب پوست کلفتی یه گوشت در یکیش دروازه بیخیال باش تو این گرونی میخوای کجا بری خونه اجاره کنی 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم

بعد هم ب نظرم مادرت بشینه با داداشت حرف بزنه یعنی چی ک دو ساله نیومده خونه مامانت خونه مامان خودش هم نمیره؟حتی اگر دوست هم نداشته باشه وظیفشه ک حداقل چند وقت یک بار ب خانواده همسرش سر بزنه چرا مادرت با واداشت صحبت نمیکنه 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
وااااای رفته قهر خونه مامانش؟؟؟😯سرهیچ وپوچ؟؟؟؟؟؟؟!!!

اخلاقای خ نچسب و  خاصی داره

گفته صدای موتور ماشین میاد نمیتونم تحمل کنم😐

خو انقدر داداشت هواتونو داره زنش کفری شده قهرکرده رفته خونه مامانش.طبیعیه .  باید شما ازاول پول قبض واینارومیدادید مثل بقیه ساختمونا. که حرف وحدیثی توش پیش نیاد.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه