2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 99 پست

وقتی واسشون کار کردین دیگه مجانی اونجا نشستین که منتی نداره تا بخواد اذیت کنه فراریتون بده، خونه داداشته و شا هم براش کار کردین پس محل زن داداشتو اصلا نده که موفق بشه، این زنداداشا زیادی دم درآوردن

.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک ۲۰ داداشم خ نجیبه و دل رحمه . اگ دست اون بود رایگانم ۲۰سال میذاشت بمونیم  ولی زنشه ک.. ...

بالاخره رضایت زنش هم مهمه دیگه😉تودوسداری خواهرشوهرت بیاد یه طبقه ازخونه شمارو بگیره برای خودش بشینه ؟؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حق الزحمه چقد بوده؟ حتما فکر کرده تو ایو پنج سال اگه اجاره می داد چقدر سود می کردن 

۲۰

اره 

قهرکرده رفته خ مامانش

زنگیدن خ مامانم ک عروس و خواهرشوهر ازقدیم لبشون تو ی جوب نمیرفته😐 اخه اصن من رنگ تو  و خونت رو دیدم😑

میگم بخاطر ما میونشون شکراب نشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

ازهمان اول شماکه اخلاق زنداداشت رامیدونستی نبایدمیرفتی الانم پول دادیدشایدبخاهیدبلندبشیدداداشت بگه ماانطورشرط کردیم وبشینیدحالازودترپس اندازبکنیدکه همان5سال بلندبشیدکه نخاهیدتمدیدش کنید

من بودم یه نخ میبستم به کلیدزاپاس مینداختم گردنم تاگم نشه ولی به کسی نمیدادم.اون میخوادازاونجابلندشی.نشوهابشین مث خودش رفتارکنیدازبس ازگل نازکترنگفتیداینجوری شده.باخوبان همه کنارمیان شرط اینه بابدی آدم کناربیان🙄

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
کلا راحتی مامانت میخوادپیشت دودیقه میخواید حرفای شخصی بزنید؟یکی همش فال گوش ادم راحت نیست.بااین کارا ...

اره😞

میخوام با تلفن بحرفم میرم تواتاق میگم یوقت حرفای معمولیمو ب خود نگیره

یک طرفه س کاملا. بدیش اینه خ زبون دار و حریفه منم کم زبون و نجیب:( مثلاخواهرشوهرمااا ازش میترسم🤣 ...

یعنی چی آخه؟؟؟موقعی که حق با خودته نجیب بودن و بی زبونی رو کلا بزار کنار؛باااااید بفهمه که همه زبون دارن و میتونن جیغ و داد راه بندازن و تا حالا هم اگه ساکت بودی خانمی کردی.به قول معروف تا بد نشی نمیفهمن که خوب بودی.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
۲۰ اره  قهرکرده رفته خ مامانش زنگیدن خ مامانم ک عروس و خواهرشوهر ازقدیم لبشون تو ی جوب نمیرف ...

وااااای رفته قهر خونه مامانش؟؟؟😯سرهیچ وپوچ؟؟؟؟؟؟؟!!!

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
۲۰ اره  قهرکرده رفته خ مامانش زنگیدن خ مامانم ک عروس و خواهرشوهر ازقدیم لبشون تو ی جوب نمیرف ...

من به کارا و فصولیاش حق نمیدم اما به این حسی که نسبت به مجانی نشستن شما واسه پنج سال داره حق می دم می تونست اون خونه منبع درامدی براشون باشه وضعشون کلی تغییر کنه

شما که مجانی ننشستین بنده خدا شوهرت زحمت کشیده 

همینو متوجه بشه عروس خانم شاید حل بشه جریانات ولی در کل سخته عروس و خواهرشوهر یجا 

دختر عموی خودم دو تا خواهرشوهر مجرد داشت که امدن طبقه پایین خونش زندگی کردن دور از جون همگی دختر عموم طلاق گرفت نتونست تحمل کنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
آخه تو چه جور خواهر شوهری هستی؟ دو تا چشمه خواهر شوهری براش بیای میشینه سرجاش     &nbs ...

جامون برعکس‌شده میبنی‌تورو خدا

همه میان میانلن از مادر و خواهرشوهر...

ما از...🙄

حق الزحمه چقد بوده؟ حتما فکر کرده تو ایو پنج سال اگه اجاره می داد چقدر سود می کردن 

آخه به اون چه؟ 😳

والا من تا به حال یکبار تو اداره مال و پول شوهرم دخالت نکردم فوقش پیشنهاد دادم زشته به خدا 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟